| Alexutza16 a întrebat:

Cum se pune imaginea de profil pe youtube? Dau funda!winking

Răspuns Câştigător
| RăzvanP06 a răspuns:

Deci dai pe imaginea ta de pe youtube si scrie acolo editeaza imaginea, dupa te da pe google+ si acolo schimbi imaginea,(daca schimbi pe google+ se schimba si pe youtube) si pui o imagine mai mare in rezolutie care se depaseasca 400x400. FUNDA?

7 răspunsuri:
| AleXu224 a răspuns:

Stiu ai incercat deja sa o pui trebuie sa astepti vreo ora sau doua sa se puna big grin

| TazHD a răspuns:

Pai pui clik pe locul de imagine de profil si trebuie sa scrie "incarca o fotografie noua" sau ceva de genul cesta
Daca nu dai la editare profil si ai acolo sigur

| dianamada1 a răspuns:

Pai te loghezi apoi intri pe profilul tau, click dreapta sus si apesi la setari apoi la editati profilul si de aici te descurci ca trebuie doar sa apesi pe poza ta si sa o schimbi puppy dog eyes sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| Gymek a răspuns:

Simplu,intri pe youtube, sub youtube scrie numele tau apesi acolo si intri in pagina ta, mergi cu mausul acolo unde trebuie sa vina poza de prifil si in dreapta sus este un creion, apasal, si alegi o poza din calculatorul tau, o pui si gata(Sper ca ai inteles, nu am explicat foarte concis)

| Faranumedefamilie a răspuns:

In dreapta paginii sus este profilul tau. In dreapta pozei "default" vezi o sageata.Dai click pe ea, apoi My channel si pe poza default apare un creion. Dai click pe el si de acolo sper ca te descurci. Bafta.