| alina0 a întrebat:

Cum se trimite mail-ul? Trebuie sa ii trimit unei persoane un mail si nu prea stiu cum...plss explicati-mi pas cu pas!
Dau funda mare mare + vot!

Răspuns Câştigător
| Liviu321 a răspuns:

Mai intai trebuie. sa intrii pe mail. intrii exact asa cum stii u sau daca nu intrii pe yahoo mail intrii in prima rubrica, si dupa iti apare undeva sus in stanga unde scire NEW. intrii acolo, si dupa dai la prima varaianta, email meesanger. Unde scrie TO pui emailul persoanei la care vrei sa trm mailu. La cc nu trebuie. sa scrii nimic, decat la SUBJECT, pui subiectu, iar jos contiunut DOAR SCRIS. daca doresti sa atasezi ceva gen poze, meldoii etc. dai dublu click pe ATACH si pui ce vrei u acolo. Dai la send si asta e tot OK si sa trm mailu :X

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Uite aici. cred ca explica destul de bine : http://www.uniquepatra.com/ionel/calculatoare/new_mail/index_4.php
...cam la fel e si in gmail!

Răspuns utilizator avertizat
| mdany a răspuns:

Prima data intri in yahoo.com,intri in contul tau, si undeva sus stanga scrie NEW, si alegi Emmail Message.Iti apare o fereastra cu scris,unde scrie To scrii adresa cui vrei sa-i trimiti. Daca vrei sa scrii scrii in casuta alba de mai jos sau daca vrei sa adaugi ceva dai Attach Files si iti alegi ce vrei sa pui, dupa care dai sus stanga Attach Files, si undeva scrie SEND.Gata

| smecherulxxl5 a răspuns:

Pai un e-mail se trimite.cand persoana nu e online apesi pe ea
si trimiti mesajul ca si cum ar fi online
si vorbesti cu ea doar ca ea nu-ti raspunde. sper ca ti-am fost de ajutor.

| ZwNsv a răspuns:

Salut! intri pe www.yahoo.com apoi iti scrii adresa de mess si pass si intra pe o pagina. in stanga paginii sus ai Check Mail si New! apesi pe NeW. ai la TO si scrii adresa unde vrei sa ajunca la CC nu scrii nimic iar la Subject scrii si tu titlul sa ceva si mia jos scrii! daca vrei sa atasezi o poza sau un fisier dai pe Attach alegi din calc si dai incarca! sper ca ti-am fost de folos

| Monicaツ a răspuns:

Intri la yahoo mail si sus in stanga ai new dai click acolo si dai la new mail message si apoi scrii cui vrei sa trimiti, subiectul si apoi send.Cam atat. Sper ca ai inteles happy

| DaNaDoT a răspuns:

Poi intri pe mail www.ymail.com, apare acolo sus new, dai click si completezi campurile.(subject: scrii subiectul, to: scrii e-mailul persoanei la care vrei sa ajunga mail-ul si in casuta mare scrii mail-ul propriu-zis)

| alinutza_4400 a răspuns:

O modalitate ar fi s intri pe adresa ta de mail,sus in stanga trebuie s apara "new" sau "compose message"dai click acolo, la "TO: " scrii adresa de mail a celui caruia vrei sa-i trim mail-u, la "CC" nu scrii nimic, la "subject" scris orice(numele tau, salut, despre ce este vb.in mail), si scrii mesajul tau mai jos in pagina alba, dai click p ea si scrii sau sau dai"attach files" dk. vrei s trimiti poze sau ceva fisier. Dupa ce termini tot in stanga sus apare un tab "send"si gata. Succes! :*

| FunDa a răspuns:

Pai intri pe email dai new si scrii acolo. apoi trimiti unde scrie "send"

| calutuuuu a răspuns:

Întâi trebuie să intri în sent.deschizi un mayl pe care l_ai mai trimis şi acolo deasupra unde scrie destinatar dai replay. ştergi ce scrie în acel mayl şi scrii ce doreşti tu. Apoi, tot acolo sus deasupra destinatarului dai kik pe sens şi asa se trimite... Eu aşa fac.

| BigsmilexD a răspuns:

Intrii la Yahoo Mail.
Sus in stanga scrie " New" si dai click.
La "To" scrii emalilul persoanei, la "Subject" subiectul iar mai jos scrii mesajul!
Apoi deasupra la "To" scrie "Send"! Da'i click si gata. kiss