Apesi butonul Mode timp de 3 secunde cand ledul este aprins(camera este in stand-by) iar ledul va clipi de 3 ori si se va stinge. In acel moment este activata inregistrarea cu senzorul de miscare. Pentru a iesi din filmarea cu senzorul de miscare apesi o data pe celalalt buton.
E draguta camera.
Probabil are senzor de miscare din fabricatie. Nu vad ce poti seta. Depinde de camera.
Cu siguranta are senzor de miscare din fabricatie. Numai ca trebuie apasat pe niste butoane pentru a fi activat. Camera are doar doua butoane, fiind camera mini. Exista o combinatie de apasare a acelor butonase pentru a activa senzorul de miscare, insa nu reusesc sa-i dau de rost. Fii atent imediat dupa min. 6:23 si zi-mi daca tu intelegi cum trebuie apasat pe butoanele alea (iti voi da funda daca imi poti oferi lamurirea):
https://www.youtube.com/watch?v=wtRzY2qVCbE
Am tot incercat si re-incercat iar de zeci de ori. Asa cum facusem si inainte sa pun intrebarea. Tot nu merge! Celelalte moduri (filmat normal, fotografiat) merg, dar tot nu reusesc sa activez pe senzorul de miscare (Motion Detection Mode)! (
Ce sa mai zic! Ai văzut filmulețul. Îmi pare rău că nu te pot ajuta mai mult.
Mrc, ti-am dat totusi funda.
Nu te-am ajutat cu nimic. Dar, mulțumesc.
Apesi butonul Mode timp de 3 secunde cand ledul este aprins(camera este in stand-by) iar ledul va clipi de 3 ori si se va stinge. In acel moment este activata inregistrarea cu senzorul de miscare. Pentru a iesi din filmarea cu senzorul de miscare apesi o data pe celalalt buton.
E draguta camera.
Ca la becuri, folosind un senzor de mișcare. Dacă îl are camera îl activați. Citiți cu atenție manualul tehnic al camerei de filmat. Dacă nu, un electronist care să vă ajute cu montarea, legarea unui senzor de mișcare la cameră.