| Alexandra_7209 a întrebat:

Cum setez un ringtone personalizat pentru fiecare contact pe un LG optimus pro c660? Vreau tonuri de apel diferite pentru persoanele din agenda mea si nu reusesc sa fac acest lucru, Funda!

4 răspunsuri:
| ERIS a răspuns:

Te duci la o melodie, o pui sa ruleze, apoi te duci in optiuni si dai seteaza ton de apel si iti va aparea seteaza ton de apel contact si iti alegi tu un nr.
Sper ca te-am ajutat! Funda?

| B2UTYandtheB2ST a răspuns:

Nu poti numai daca salvezi numarul la care vrei sa-i pui inca o data.Dai la creare contact si alegi Telefon nu SIM si o sa-ti de tot felul de lucruri cum ar fi Nume Prenume Numar de telefon Adresa de e-mail etc. O sa-ti apara si Ton sonerie tot printre acelea. Apesi acolo apoi o sa-ti de-a niste variante de unde sa alegi melodia.Si alegi Sunet ca sa-ti pui din cardul de memori.Si gata. Funda?

| Alexandra_7209 explică (pentru B2UTYandtheB2ST):

Am salvat in telefon si am tot felul de chestii,( pseudonim, zi de nastere, email, site web etc.), dar nicaieri ton de apel/sonerie sau ceva de unde as putea seta asta. Ai tot un LG c660? pentru ca ma intereseaza sa stiu daca doar mie imi face asa.

| B2UTYandtheB2ST a răspuns:

Nu poti numai daca salvezi nr respectiv inca odata.Atentie! In telefon nu in SIM.Alegi Telefon dupa ce apesi pe Creare conact.Completezi ce trebuie apoi dai pe Ton sonerie si alegi Sunet c-a sa-ti pui din cardul de memorie.Atat.Funda?