anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sterg istoricul din calculator(nu de pe internet)?

Adica stiu ca la cele vechi dadeam lundeva la " All program " pe urma nu mai stiu unde. Dar am alt calculator si optinile, programlele si celalalte sunt putin deferite de cele vechi.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Probabil că te referi la disc ceaner.Nu prea îl recomand că face treabă de mâintuială dar accesarea lui se face din start/programs/accesories(system tools la windows 7).Ca și alternativă este CC cleaner(gratis pentru uz personal) și galry utilities free(tot gratis pentru uz comercial). Succes

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Adica vrei sa nu vada careva pe unde stai pe net corect?
Pai trebuie sa deschizi pagina de internet pe yahoo sau unde vrei tu si undeva in dreapta sus ai optiunea Tools.Dai clik pe ea si mergi in jos si alegi Internet option si dai clik pe ea.Se va deschide o fereastra unde tu poti seta la net ce pagina de baza vrei, apoi mai jos ai si aceste opriuni sa stergi adrese din history, parole care sint setate sa se deschida odata cu calculatorul si etc.Bifedzi acolo dai aply si gata ai sters history.Stergerea acestora este doar din calc, deci nu stergi nimic adresa sau mai stiu eu ce mai ai tu.Cind vrei voi sa vezi unde ai fost o sa apara nimic.Cred ca asta doresti, deci asa faci cum am aratat mai sus.Insa cind intri iar stiu si eu pe siteuri sau pui parola undeva vezi ca apare optiunea ca acel calculator cel folosesti sa nu retina parola.Deci asta cu parola o rezolvi permanent, ramin doar adresele pe unde umbli ce tyreb sa le stergi de fiecare data daca vrei sa nu fii urmarita, prinsa etc.

Întrebări similare