| darcalex a întrebat:

Cum sterg un profil de HI5?

Răspuns Câştigător
| Chαяtreux a răspuns:

Intri aici: http://hi5.com/friend/account/settings.do si jos la 'Anulare cont' dai 'Anulare'
Funda?!

6 răspunsuri:
| anonima13 a răspuns:

In clolt stnga-sus scrie mai mare numele profilului sub el cris mai mic cont dai click acolo si da pagina in jos iti apare acolo anulare cont da click, dupa care iti apar niste avertismente si sub ele trebuie sa introduci e-mailul si parola dai iar anulare cont si gatahappy sper ca te-am ajutatbig grin

| JustSmileBaby a răspuns:

Buna!
Pai uite cum faci.happy
1.)intri pe profilul tau de hi5(sau profilull pe care vrei sa il stergi)
2.)dai click pe "cont" (undeva sus dreapta, langa log out)
3.)dai jos unde scrie"anulare cont"
4.) iti scrii e-mail-ul si parola
5.)dai anulare cont.

Gata!happy

Funda?:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la contul meu si trebuie sa scrie Stergere cont sau ceva de genu`... nu mai stiu, dar si eu am procedat asa.winking

Peace peace sign

| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Sus in dreapta sub numele ai click acolo completezi cu id si parola si gata happy

| alyna a răspuns:

1. In primul rand va trebui sa te loghezi pe hi5.com cu adresa de e-mail si parola profilului.

2. Dupa ce te-ai logat in contul pe care doresti sa-l stergi, faci click pe link-ul "account". Este undeva in partea dreapta sus.
3. Sub account, tot in partea dreapta dar putin mai jos o sa apara butonul "Canel my account". dai click pe el
. 4. Ajuns la ultimul pas va trebui sa introduci adresa de e-mail a contului hi5.com si parola
5.La final apesi "Cancel my account" pentru ca profilul tau sa fie sters de pe hi5.com.
sper ca te-am ajutat!
bye!

| XxMALVIxX a răspuns:

Intri in settings-privacy si dai delete account

Întrebări similare