Treaba cu made in China nu tine. Pe telefonul meu Nokia N95 8GB (fake) scria made in Finland. Deci de la mama lui, si cu toate astea se vedea de la o posta ca e fake. Imi pare rau, dar nu stiu cum sa te ajut fix pe problema ta. Singura solutie e sa te joci pe el si iti vei da seama singura. Pe fakeu meu se vedea de la o posta ca e in neregula. Avea un sistem de operare (daca pot sa ii zic asa) total total aiurea. Sarea prin meniuri cum voia el (deci nici pe departe simbian. Camera de 0. 3 mpx in loc de 5. 0 fara gps fara infrared fara fara fara... deci se vedea de la o posta. Iar astea care sunt copi 1 la 1 cum le mai zice ai putea sa le iei dupa IMEI. Eu mi-am bagat imei-u de la tel pe site nokia si mi-au zis clar ca e fake. In rest chiar nu stiu, dar nu te sfatuiesc sa iei decat daca sti bine de la cine iei (prieteni, cunostinte, magazine de specialitate and so on). Taicameu a luat teapa asta de la un tiganus si iti dai seama ca nu a mai putut sa mai puna mana pe el. Asta e, se mai intampla si din astea.
Uita-te in spate, daca scrie MADE in CHINA E naspa si fake.
Daca scrie gen Taiwan atunci sunt originale.
Sau cauta pe carcasa ca este obligat sa scrie MADE IN CHINA daca e fake.