| lowraider26 a întrebat:

Cum trimit un email?
Repede plz.

Răspuns Câştigător
| Adisoo09 a răspuns:

Intri pe mail si in partea stanga trebuie sa iti scrie compose sau ceva de genu si dai click acolo si la too scrii adresa de email a persoanei careia vrei sa-i scrii. Sper ca te-am ajutat

| Adisoo09 a răspuns (pentru Adisoo09):

Daca nu ai inteles zi-mi si iti explic mai bine.big grin

Alte răspunsuri
10 răspunsuri:
| ana5 a răspuns:

Intri pe mess dai la plicul acela de mesaje de langa games dai clik apoi dai conversations dai clik si apoi scrii la "to"adresa de mail a personei cui vrei sa-i trimiti mesajul la subject mesajul iar la "cc"nimic" sper ca am fost de ajutor FUNDA?

| KatyyLWA a răspuns:

In stanga, deasupra locului unde este imbox scrie "compose message".dai click pe el si gata

| BlueBird05 a răspuns:

Intri la tine pe e-mail si undeva sus scrie New sau Compose. Dai acolo si o sa iti apara ceva unde trebuie sa scrii cui trimiti e-mail-ul (to), subiect si dupa spatiul mare unde scrii e-mail-ul. Undeva jos scrie Send. Dai acolo si ai e-mailul s-a trimis.
P.S.:Cand il scrii o sa fie undeva unde o sa scrie Cc. Acolo nu trebuie sa scrii nimic. Bafta!

| lowraider26 explică:

Acolo la CC sigur nu trebuie scris nimic?

| lowraider26 explică:

Cum fac daca vreau sa trimit si niste informatii?

| CoRnEtEL a răspuns:

Yahoo mail-intri in cont-compose-to(numele celui caruia vrei sa trimiti mail)-subject(lucru manual etc.)-clik pe agrafa de birou si selectezi fisier din calculatorul tau sau scrii mail happywinking

Alte răspunsuri
Întrebări similare