| Radeas1 a întrebat:

Cum vă protejaţi calculatorul? Ce suită de securitate folosiţi voi? Vi se pare eficientă?
Eu folosesc Antivir Personal Edition version 6 şi AVG anti spyware versiunea 7.5. Le folosesc împreună cu Windows Firewall, pentru că mi se cam blochează dacă le folosesc cu un alt firewall ca şi Comodo Firewall, ZoneAlarm sau alte firewall-uri.
Folosesc şi SUPERAntiSpyware cu Scanare la cerere.
Mai folosesc cîteodată un utilitar din Windows, Process Explorer şi îmi analizează procesele.
Eu sunt şi foarte foarte atent pe ce umblu şi ce descarc, adică nu sunt atît de prost încît să descarc un program gen cum să dai flood la mess.
Voi ce softuri folosiţi?

6 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Nu folosesc nimic. Doar mai dau un scan periodic cu malwarebytes, si tot nu gaseste ceva.

| hummmer a răspuns:

Malwarebytes+Kaspersky.

| KrEaThYvE a răspuns:

Avg e foarte bun, il am si eu iar de un an in coace, calculatorul meu e,, tun,, dar poti sa te interesezi de aici http://www.go4it.ro/......u-9914916/ funda?

| L7w7n7d7 a răspuns:

Eu nu folosesc pentru că am lucrat cu viruşii şi am acumulat destule cunoştinţe încât să-mi dau seama că cu antivirus,fără antivirus, cam tot aia e, atâta timp cât există bypass-uri şi cryptere..., dacă eşti prost te infectezi şi dacă ai antivirus, şi dacă n-ai.

| Radeas1 explică (pentru L7w7n7d7):

Doar o mică întrebare : Dacă ai băga un stick virusat, cum ţi-ai da seama că ai viruşi?

| L7w7n7d7 a răspuns (pentru Radeas1):

Mă doare-n cot dacă am viruşi sau nu,atâta timp cât nu sunt keyloggere, RAT-uri, stealere, rootkit-uri sau orice altceva care mi-ar putea dăuna calculatorul în vreun fel, nu mă interesează.