Pai vezi? Ce era asa de greu sa zici de la inceput treaba asta? Socket 775 e mort si nu suporta DDR3, una la mina. A doua la mina, procesorul e foarte slab pentru un HD 7850. Un HD 7750, maxim 7770 ar merge ok si ar mai ramine si loc de imbunatatire a performantei cind treci la procesor nou (ca idee, am avut un X2 4000+ AMD, nu cu foarte mult mai slab ca al tau, si de curind am trecut la i3 2120, pastrind aceeasi placa video, un HD 4770 - diferenta in jocuri a fost COLOSALA).
Ce procesor ai acum, exact? Nu de alta, dar s-ar putea sa nu iti suporte placa de baza nici urma de DDR3... in rest, e ok, posibil 7850 sa fie chiar prea mult, pentru ca:
1. O sa o traga procesorul in urma SERIOS.
2. Daca nu joci la rezolutii foare mari (cel putin 1920X1080), un HD 7770 e perfect, si consuma si mult mai putin curent.
La ce rezolutie joci? Daca nu te spargi in encodari video si alte nebunii unde chiar conteaza doua nuclee in plus, ia frumos un i3 3220 si sa vezi ce rece e si cit de putin poate sa consume, de performanta, numai de bine. Vezi aici - http://www.tomshardware.co.uk/......653-3.html - se pare ca in bugetul asta vine si AMD tare din urma...
Pai vezi? Ce era asa de greu sa zici de la inceput treaba asta? Socket 775 e mort si nu suporta DDR3, una la mina. A doua la mina, procesorul e foarte slab pentru un HD 7850. Un HD 7750, maxim 7770 ar merge ok si ar mai ramine si loc de imbunatatire a performantei cind treci la procesor nou (ca idee, am avut un X2 4000+ AMD, nu cu foarte mult mai slab ca al tau, si de curind am trecut la i3 2120, pastrind aceeasi placa video, un HD 4770 - diferenta in jocuri a fost COLOSALA).
Schimba procesorul si hdd-ul.
Sursa e si ea cam mica, de fapt cam prea mica. Sunt riscuri mari cu ea, dar merge.
E ok pc pentru gaming, dar cum spuneai si tu cam mic procesorul ti-ar trebui ceva de 3.00 ghz cel putin dar in rest e ok...O zi faina!
Sall
Schimba procesorul cu un AMD A8 x4 quad core 3, 6 ghz.Il gasesti la 500 lei
Cum sa schimbe procesorul daca e Intel? Amd are altfel de socket.