anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vad daca cineva mi-a dat ignore pe Yahoo Messenger?

Răspuns Câştigător
| crisa a răspuns:

Acel cineva iti apare in lista ca fiind mereu offline, iar cand incerci sa vorbesti cu el, vorbesti la pereti...winking

252 răspunsuri:
| ada_6297 a răspuns:

Mha uit la tv

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ana_anitza33

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Edu_glodball sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iseethelifeinpurple

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

R_annie16

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Corinaguci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alexandra_rebeca23

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol, intri pe programul de check invisibile. si ii scrii id-ul, daca scrie online si la tine e offline, inseamna ca ti-a dat ignore, asa procedez si eu si merge!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numaiata17

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 500 de contacte si vreau sa vad ultimul id bagat in lista si nu mai stiu care e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vezi! Nu ai cum! Dar e foarte, foarte usor sa-ti dai seama.Iti va aparea mereu offline! hai k ...deja ma obosesc cu voi degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum vad daca mi-a dat cineva ignore din lista de mes?

| Raiden a răspuns:

Folosesti www.ydetector.com si daca apare "Online" si la tine in lista Offline atunci ori ti-a dat ignore ori Invizibil.
Ca sa vezi daca este vorba de un ignore sau inv. ii scrii acolo toate prostiile=)).

| andrada921 a răspuns:

Exista posibilitatea de a vedea daca esti in lista de ignore a cuiva...in primul rand poti intra pe www.ymdetecor.com sau pe alte siteuri care arata daca cineva e online sau nu. daca arata ca X este online si totusi la tine in lista este offline si nu iti raspunde de niciun fel atunci intra pe X si selecteaza IMVironmentul "doodle". daca detecoarele pentru a vedea cine e online spun ca X este online si tie nu ti s-a incarcat "doodle"(adica daca scrie ca trebuie sa astepti sa se incarce IMVironmentul la X)inseamna ca X ti-a dat ignore!

| andrada921 a răspuns:

Exista posibilitatea de a afla daca cineva ti-a dat ignore sau nu.in primul rand intra pe X si selecteaza IMVironmentul "Doodle". daca iti spune ca trebuie sa astepti pentru a i se incarca lui X IMVironmentl inseamna ca el este offline. dar daca detectoarele pentru a vedea cine este online sau nu spun sa X este online si "Doodle" iti spune ca trebuie sa astepti pentru a i se incarca lui X IMVironmentl inseamna ca acel cineva ti-a dat ignore!

| gigamaster a răspuns:

Incearca sa ii trimiti un e-mail acelei persoane...si daca ai eroare la adresa aceea, inseamna ca ti-a dat ignore. Exista programe care te poti scoate din lista altcuiva de la ignore.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc o varianta alternativa...caut pe site-ul www.ascuns.ro sa vad daca acea persoana e online. Daca e online si la mine in lista figureaza offline, este posibil sa-mi fi dat ignore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bienkutza_frumusica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar mai fi ceva... iti faci alt id sau cineva care nu are id-ul lui... iy dai id-ul sau respectiv bagi uh id-ul sa vezi daca este online si il inviti intr-o conferinta... doar pe el/ea... doar nu o fi nebun/nebuna sa stea cu invite-ul pe ecran

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alecza_diana18

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ducarazvan12

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate vedea sau sti daca ti-a dat candva ignor?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lexthebest29

| kenwood a răspuns:

Intrati pe www.ascuns.ro sau www.imvisible.ro scrieti id-ul si vedeti daca ii online si la voi offline si nu va raspunde inseamna ca v-a dat ignore :)

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-un singur mod se poate vedea daca cineva ti-a dat ignore. Astea cu invisible detector si ce-o mai fi, a-ti arata doar daca e on-off sau invizibil, dar nicidecum ignore. Mergi la yahoo e-mail care-ti apartine id-ului, si acolo este CONTACTS sau ADDRESS BOOK. A-ti va aparea lista tuturor id-urilor cu care ai contact. Mergi pe numele celui suspectat, si daca stii deja ca acea persoana e online (prima data o detectezi cu imvisible detector), si tie nu-ti apare cu galben la contacts, inseamna ca e clar ca ti-a dat ignore. Asta e sigur ca impozitul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. aveti idee, daca spargi un cont de mess acea persoana are km sa afle ca tu i-ai sparto? eu i-am sparg id unui fost iubit si vreau sa stiu daca are km sa afle ca eu am afcut astabig grin

Întrebări similare