anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vad daca cineva mi-a dat ignore pe Yahoo Messenger?

Răspuns Câştigător
| crisa a răspuns:

Acel cineva iti apare in lista ca fiind mereu offline, iar cand incerci sa vorbesti cu el, vorbesti la pereti...winking

252 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il ameninti pana ce recunoaste! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acel id iti apare a fi offline si daca vrei sa vorbesti cu el, vorbesti singurwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fraierilor se poate... chiar foarte usor. cautzatizi pe google invisible messenger si o sa va apara cine e ivisible cine nu sau chiar cine este online
e si daca voi credeti ca v-a dat ignore si acolo apare ca e online e clar c a v-a dat ignore pe bune si daca apare ca e ofline. asta inseamna ca poate v-a dat poate nu. deci. e cea mai buna metoda.; Ptongue: dar daca voi nu ati auzit de asta. e. mai lunga povestea sper sa vadatzi si voi singuri. seama sincer nu e asa de greu.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum pot sa vad daca mi-a dat ignor la yahoo messenger

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zzziiiiiiiiiii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marinamirela41

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai cum decat daca, la fel cum au spus si altii, reusesti sa intri ori la el in calculator(mess`u fiind lasat aprins cat el e afara, poti sa pui pe careva-frate, sora- sa se uite) ori sa ii stii parola de la id... ori sa vorbesti cu cineva sa ii intre in calculator(team viwer) chipurile sa-i arate cevathinking si sa se uite rapid prin lista de mess.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E foarte simplu sa vezi;) il monitorizezi pe acel cineva non stop cu un site care iti arata starea personajului spionat ( online/invizibil/offline- site gen www.invizibil.net); daca pe site scrie ca e online sau invizibil si la tine in lista e offline inseamna ca ti-a dat ignore... daca nu ti-a dat ignore, cand va iesi, va trebui sa fasaie in dreapta jos un mic mesaj ( scuze de exprimare); daca nu apare acel mini mesaj si pe site individul e offline, clar ai ignore la acea persoana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe inrernet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stateboss82

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici atata lucru nu stii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ti-a dat ignore inseamna ca a avut motiv asa ca nu vad de ce insisti pe aceasta tema. E ca si cum cineva nedorit ar vrea cu orice pret sa-ti intre in casa, chiar daca il cunosti si ti-a fost prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deschide-i fereastra, si incarca imvironmentul doodle; ala cu care desenezi. daca se incarca, inseamna ca nu ti-a dat ignore... daca ramane mesajul cu "waiting for your buddy..." inseamna ca ti-a dat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blendis_zeitalunuii_2007

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mdha.eu cautam un detector chare sa-mi zica direct.:@

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...nu stiu ce sa-ti zic. daca stii vreo adresa a vreunei colege sau coleg intri pe adresa ei/lui numai daca aceasta persoana are adresa persoanei respective care ti-a dat ignore sau la tine s-a dat mereu pe invisible si vezi daca intr-adevar ti-a dat ignore sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca cineva ti-a dat ignore iti dai seama repede pentru ca cand vrei sa vb cu acea pers vb singur (la pereti, cu o fantoma, etc) asa iti dai seama ca cineva ti-a dat ignore...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cineva si nu stiu daca mi-a dat igore pe Yahoo Messenger.Vad cand e oline. i-am scris dar nu raspunde. aveti un raspuns? va rog... dar repede!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mica.corina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum vad?
anonim e prostul prostilorrrr

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu cand am vrut sa trimit cuiva un mesaj era offline si imi aparea ceva de genul :orice mesaj iai trimite id-ului justin... nul va primi!worried

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai asta stiu dar nu stiu cum imi arata hai sa vb pe mess cristi_codd

| IonutM22 a răspuns:

Si eu am patit-o, prima data din viata mea azi laughing

| Alin_Rudaru_1994 a răspuns:

Dar daca acea persoana sta pe invisible (verificat detector online) si acea persoana nu-ti raspunde...iti da cu firma-n cap laughing

| denisa_3729 a răspuns:

Asta vreau sa stiu si eu

| bboulee a răspuns:

Uitete pe www.invisible-scanner.com
daca acolo apare online sau invisible si la tine offline. :P:P

| mariusluk a răspuns:

Te uiti pe detect invisible si vezi, daca e online si la tine apare offline inseamna ca ori ti-a dat ig ori sta pe invizibil pentru tine...asa fac euhappy

| andrada921 a răspuns:

Exista posibilitatea de a vedea daca esti in lista de ignore a cuiva...in primul rand poti intra pe www.ymdetecor.com sau pe alte siteuri care arata daca cineva e online sau nu. daca arata ca X este online si totusi la tine in lista este offline si nu iti raspunde de niciun fel atunci intra pe X si selecteaza IMVironmentul "doodle". daca detecoarele pentru a vedea cine e online spun ca X este online si tie nu ti s-a incarcat "doodle"(adica daca scrie ca trebuie sa astepti sa se incarce IMVironmentul la X)inseamna ca X ti-a dat ignore!

| andrada921 a răspuns:

Exista posibilitatea de a afla daca cineva ti-a dat ignore sau nu.in primul rand intra pe X si selecteaza IMVironmentul "Doodle". daca iti spune ca trebuie sa astepti pentru a i se incarca lui X IMVironmentl inseamna ca el este offline. dar daca detectoarele pentru a vedea cine este online sau nu spun sa X este online si "Doodle" iti spune ca trebuie sa astepti pentru a i se incarca lui X IMVironmentl inseamna ca acel cineva ti-a dat ignore!

| teea_5149 a răspuns:

Ptr respectivul te duci la view profile/guestbook. Daca iti apare mesajul Permission Denied, ai ignore.

Întrebări similare