anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vad daca cineva mi-a dat ignore pe Yahoo Messenger?

Răspuns Câştigător
| crisa a răspuns:

Acel cineva iti apare in lista ca fiind mereu offline, iar cand incerci sa vorbesti cu el, vorbesti la pereti...winking

252 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai asta stiu dar nu stiu cum imi arata hai sa vb pe mess cristi_codd

| caracter_3995 a răspuns:

Pai cum vad?

| teea_5149 a răspuns:

Ptr respectivul te duci la view profile/guestbook. Daca iti apare mesajul Permission Denied, ai ignore.

| Arty_1729 a răspuns:

Pai mai intai verifici pe site asta www.invizibil.ro daca e online si dupa te duci deschizi fereastra si selectezi IMVironments-> Doodle de indata ce v'a da click pe fereastra se va incarca doodle si atunci iti dai seama daca tzia dat ign sau nu:)

| Andreea_9113 a răspuns:

Pai...poti intra pe www.poulso.ro scrii in spatiul acela id-ul persoanei si daca scrie online dar tie iti pe mess apare offline inseamna ca ti-a dat ignore!;)

| IonutM22 a răspuns:

Si eu am patit-o, prima data din viata mea azi laughing

| Marcel_Haiduc_1984 a răspuns:

Cum daca la mine apare Online" atuci nu-s dat la inor

| Gammer23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da poate folosind ip ul tau ip ai ieste aratat cand se logheaza alaturi de mesajul cum ca Alt comuter cu ipul xxx. xxx. xx. xxxx. x. x a intrat pe yahoo lui cu ipul se duce la politie si ai arata cine a fost iar tu primesti o amenda mumoasa

| Alin_Rudaru_1994 a răspuns:

Dar daca acea persoana sta pe invisible (verificat detector online) si acea persoana nu-ti raspunde...iti da cu firma-n cap laughing

| Ana_Ehim_1970 a răspuns:

Vreau sa stiu daca lazarvica@yahoo.com mi-a dat ignore

| buubuu0112 a răspuns:

Este un singur mod de a afla.te duci frumusel pe un site sa vezi daca e online, sau invizibil, si daca e pe mess, si ma rog, la tine apare off, dai 2 click pe pers respectiva, dupa care alegi de la IMVironment, Doodle. daca ti se incarca, adica poti desena inseamna ca nu ti.a dat ignor..la fel si daca il inchide.e clar ca te are pe tine off sau este el pe invizibil big grin. sper ca ati inteles

| Florin_Barbu_1978 a răspuns:

Cum vad cine mi-a dat ignor pe yahoo mesenger

Întrebări similare