High end binisor depasit si unele alegeri fara de minte. Family pics/vids pe un hard fara raid, nimic, dar SASE SSD-uri? 3-way SLI cu niste placi video deja depasite binisor? Poate daca vrei sa il folosesti la incalzire.
Prosteala. Eu am OS-ul si ceva programe esentiale (majoritatea, de fapt) pe un SSD de 120 si mai tot timpul e gol pe jumate'.
Daca tot e de aruncat atitita bani, un GTX 1080, un SSD de 240 pentru sistem, un hard de 6 TB intern si MUSAI un NAS extern cu 2X4 macar pentru backup.
Nu. Vreau sa lucrez linistit la modurile personale pentru diferite jocuri. lol
In alta ordine de idei, cred ca merita sa astepti sculele noi de la AMD. Deja RX 480 se anunta criminal. Foarte posibil ca in vreo 4-5 luni sa obtii ceva de vreo 2 ori mai rapid pentru mai putini bani...
Orice ce apare nou, cumpar) si testez. Ce e bun ramane, ce nu. Dau la "iventar langa celelalte piese."
Ai gasit vreun izvor nesecat de bani? Cu ce sfintul cremvusti te ocupi?
Nu, youtube, moding, si ce mai dau parintii. Si ma descurc eu sau se mai vand din piesele mai vechi .
YT cam suge major. Ai reusit sa prinzi de coada suficient de multi subscriberi cit sa intelegi ceva din ce iese? Da link la canal sa vedem si noi!
La YT e cu 50%. fac video, el posteaza.
CyberDune28 întreabă: