Lol, este ok. Si de unde iti dai tu seama ce e decent sau nu. Are un design ok, tocmai ce am cautat pe google. Daca tie nu iti place aia e.
E un ansamblu de componente electronice, cum ai vrea sa arate? Nu-ti place, treaba ta. Vrei cu luminite si alte bling-bling-uri mergi pe variantele custom. Arata simplu si elegant iar sistemul de racire este unul inovativ. Care placa founders edition ti-a placut vreodata pana acum? Iti zic eu, nu prea multe. Ele sunt facute ca placi de referinta pe care ceilalti producatori le modifica si le fac mai atractive vizual, mai performante prin usoare modificari de overclock, sisteme de racire etc.
Normal ca si eu as prefera o placa video cu 3 ventilatoare in loc de 2 pentru ca... mai mult inseamna mai rece, mai silentios, radiator mai lung s, a.m.d. care se traduce printr-o stabilitate si fiabilitate extinsa fata de modelele de referinta. Dar toate acestea vin cu un cost suplimentar.
Asteapta lansarea lor si eventual urmareste reviewuri referitoare la sistemele de racire ale FE vs cele custom.
Ce rost are design-ul. atat timp cat o tii in unitate. important e sa mearga bine si #aiae
In cadrul placilor grafice cat si a altor componente si deviceuri conteaza ce stiu sa faca NU CUM ARATA, mai putin important este aspectul, un lucru si asa subiectiv.
Mie imi place cum arata, iar racirea mi se pare foarte buna fata de seriile cele precedente
Cinevacualtcineva întreabă: