NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Cunoaşteţi vreun site asemănător cu http://cronometer.com dar românesc?
Pe scurt, care este scopul site-ului, ca idee: http://youtu.be/210bJ38ojHg

17 răspunsuri:
| ubox7007 a răspuns:

1. Foaia de hartie + pix/stilou/creion.
2. Zica ca te ajuta sa urmaresti ceea ce ai mancat in ziua respectiva, cat sport ai facut si cat ai slabit sau ai pus pe tine.

| NOname explică (pentru ubox7007):

A, nu, a doua nu e întrebare. laughing Voiam să vă faceţi o idee despre site fără să fiţi nevoiţi să faceţi cont pe el.

...deci foaie şi pix zici? Iar site nimic?

| ubox7007 a răspuns (pentru NOname):

Da, uneori este mai la indemana, adica nu mananc un morcov si imediat ma duc sa bag pe site, sau in general cred ca mi-ar fi mai lene sa introduc datele pe site decat sa tin dieta. Foaie, pix, poate doar memoria daca ai o memorie buna. O alta optiune ar fi aplicatia "Notite" (asa imi apare in telefon, este preinstalata), nu stiu daca si la tine se numeste asa, dar cred ca dupa titlu iti dai seama ce este.

| NOname explică (pentru ubox7007):

Ideea e că pe acel site ţi se calculează automat cam tot ce ţine alimentaţie şi un mod de viaţă sănătos: cât ai consumat din fiecare vitamin, mineral, pe unde ai lipsuri, ce schimbări ar fi cazul să faci, etc. Aşa ceva nu o să calculezi singur cu pix şi hârtie.
Mie una, mi-ar fi foarte util un site de genul, numai mi-ar plăcea o varianta în română, mai accesibilă.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

De ce ne place să fim aşa de dependenţi de tehnologie, de net, de electricitate? Şi totuşi? Pixul şi foaia ce au?

| NOname explică (pentru Florin_Chiba_1988):

Aha, o să stau eu toată ziua, zi de zi, să despic în N-şpe mii de substanţe fiecare aliment consumat de mine, ca să calculez cât am ingerat din fiecare vitamină, mineral, protein, grăsime, carbohidrat..., când există un calculator isteţ, programat de oameni inteligenţi, care face totul automat, fără prea multe bătăi de cap. Am chiar atât de mult timp liber.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns (pentru NOname):

Păi şi ala în engleză ce are? Chiar l-am încercat şi e ok!

Păi, îl folosesc şi eu, dar aş prefera să existe şi unul în română.

Am înţeles! Sper să găseşti!

Da, şi eu mai sper, deşi nu ştiu cât e de realist.

Sunt informative doar!

(să sper, adică)

| LostInPark a răspuns:

Romanesc nu gasesc.N-am decat pisica grasa in casa.Right now searching: *personal cat diet assistant app*
Aaaa, n-am zis ca esti grasa, poate o prietena de-a ta care n-a vrut sa incerce dieta cu aspirina saracului.Asa e la moda pe aici mai ales D&S, sa pui intrebari pentru prieteni.
"Dear diary,
it's 31' of may, supplies running low and still no funda".

| NOname explică (pentru LostInPark):

:)) Măi, pisi, am nevoie de un site (în special) pentru vegani, nu (doar) pentru domnişoare la cure de slăbire.
Cam pentru aşa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=BCqKo-tT0RE

Uite un pont pentru Cătălin Teniţă: nu sunt site-uri româneşti gen cronometer; e cazul să se facă unul.

| LostInPark a răspuns (pentru NOname):

Lasa astea cu mancarea. Spune-i lui Catalin sa faca un app pentru betivi, sa stie omul daca mai poti lua ceva tarie peste bere sau poti continua cu vin.Cat mai ai pana dormi in sant, ce toleranta are craniul tau la tigai in cap si dormitul pe pres... pisi happy