Coincidente, desi unele persoane chiar fac asta. Eu am ochii schimbatori si unele culori ii ajuta. Spre exemplu am avut parul aramiu si era un contrast interesant intre ochi si par, zici ca erau aceeasi culoare.
Hah. Tehnologia a ajuns pana si mai departe decat niste simple editari.
Poti face un desen static sa rada sau poti lua fata oricui si sa o pui pe altcineva.
Uite aici acest deepfake care iti da senzatia ca Elon Musk e cel care canta Space Oddity:
https://youtu.be/K7gZz8HICBA
Buna!
N-am fost atenta la acest aspect la alte persoane, dar chiar m-ai facut curioasa. Posibil filtrele pe care le aplicam fotografiei, camera telefonului sau aparatului sa fie atat de avansata ca si tehnologie incat sa modifice fotografia. Cert e ca tehnologia a avansat atat de mult incat nu ma mai mira nimic. Si inca ceva, ochii mei sunt un amestec de verde si albastru si chiar am observat ca atunci cand ma imbrac in albastru acestia par mai mult albastri decat verzi si invers. Deci posibil sa fie o legatura. )
Pai mai intai ai spus ca nu ai fost atenta la acest aspect iar dupa aia spui ca ai observat acest lucru.
Nu am fost atenta in general. La mine am observat ca se aplica treaba asta, dar doar la culoarea verde si albastru, nu si la restul culorilor. Asta nu inseamna ca se aplica si la ceilalti, nu am fost atenta la treaba asta. Poate exprimarea mea nu a fost cea mai corecta.
Nu pune la inima draga Georgiana cum a incercat mister DarthNiger sa te puna la punct. Genul asta de element chiar daca e ca o piatra in pantof, e necesar pe TPU, iti mai animeaza starea mentala ba chiar te scoate din monotonie.
Buna!
Nu-i problema. Chiar nu m-am suparat. Fiecare are dreptul la opinii, pareri si comentarii. Multumesc de incurajare!
Pisiiiii întreabă:
FloFlorentina întreabă: