| Dominicc a întrebat:

Da. ti cu parerea!
Am mai pus intrebarea si mai mult de 2 raspunsuri nu am primit. nu stiu de ce nu intrati si voi sa dati un sfat.

Cati dintre voi aveti laptop si cati aveti netbook
Am zis sa imi fac o comanda de netbook luna care vine. pe 3 mai precis.

Am gasit 2 modele
http://www.emag.ro/......SN10E11WEE
si
http://www.emag.ro/......lioS21B-XP
Am zis ca sa aleg pe gel alb. Din cate am vazut e mai bunicel.
Il iau pentru messenger, navugat pe net, filme, muzica si photoshop. Am internet de la vodafone deci e numai bun.

Voi ce ziceti? e bun unu? mi-am facut asa o imagine cum e. E micut dar parca ebun in calatorii. Nu e ca un laptop dar e destul

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca este bun, pentru nevoile aratate si poti sa-l ei. Totusi iti mai dau un sfat: daca tie iti place si iti convine, din toate punctele de vedere, atunci nu ai nevoie de parerile noastre, s-ar putea sa nu avem aceleasi nevoi si gusturi, pana la urma tu o sa-l folosesti si nu noi. Succes si numai bine!

| mihaibrasov a răspuns:

Netbookul e mai mult de fite. Mergi in magazin sa vezi ce ecran mic are, te chiorasti la subtitrarea la film. E bun doar ca e mic si pliabil...

| VisualBasicExpert a răspuns:

Cel mai scump e cel mai bun(dar dintre astea nu-i bun niciunul)
(1 GB RAM, 1. 6 Mhz, Microsoft Windows XP Home Editon)

Nus bune
Strânge bani și iați unu mai scump(și mai bun).

| Anonoim a răspuns:

Sunt ambele o porcarie dupa ce am studiat piata tim de 1 luna si ceva pana sa ma decid si mi-am luat ultimul model de Acer (in iarna) aspire one fake pana la ultimul banut si merita si in plus si are cel mai mare display 11. 6 faci ce vrei acum iti zic in cunostinta de cauza

| Anonoim a răspuns:

Scuze am uitat de serie este AO751hwinking

| Elly_8365 a răspuns:

Eu am laptop Acer, asemanator cu 1 numai ca e pe roshu. Sh eu ti l`as recomanda pe primul`. E mai folositor decat al 2-lea.winking

| didi66 a răspuns:

Si eu as zice ca cel alb e mai bun mai ales daca vrei sa il iei in calatori.

Întrebări similare