Nu stiu de unde au scos acest numar la pasapoartele biometrice. Orice pasaport poate avea aceste 3 cifre - 666 - in seria pasaportului, la inceputul seriei, in interior ori la sfarsit si nimani nu a spus nimic pana acum. Este o prostie si nu este nici un pacat. Pacate sunt daca faci ori spui ceva rau, nu respecti normele sacre, cele laice ori morala. Numai bine!
Uite aici poti citi mai multe despre acest subiect : http://blog.pustniculdigital.info/......cetea-666/
Eu din ce am citit am inteles ca pe langa ca e semnul satanei nu e sanatos pentru organism si daca incerci sa scoti acel cip se imprastie in sange o substanta si mori. Cred ca se va creea un mare haos, nu sunt pentru.
Crezi ca 666 e o coincidenta? era prea greu sa puna in loc 665 sau 667?
iar in cazul asta nu e vorba de 666 in seria pasaportului, e standardul de la care pleaca codul de bare.
Sigur că e păcat, e cel mai mare păcat, deoarece, făcîndu-ți asemenea pașaport, te pecetluiești cu pecetea lui Antihrist de bună voie și te duci de viu în iad, te faci robul satanei. Coincidențe atît de mari nu există.