Eu as inventa ceva care sa faca pe toata lumea fericita, sa nu se mai gandeasca ingrijorati la ziua de maine ca au bani nici macar de o paine.As vrea ca acel ceva sa ii scape pe toti de probleme, de boli si sa traiasca fericiti.
Eu asi imventa o masina care sa poata sa imvete lumea sa fie mai iubitoare mai sincera si sufletista
Pai eu asi inventa un detector de extraterestri sa vad cum traiesc ei sau cum traiesc nu stiu sigura dar cred ca Dumnezeu a inventat si extraterestri in mod sigura sau sataan nu se poate sti de aceea vrei sa inventez un detector de extracterestri daca asi putea asi face acest lucru cu siguranta exista multe inventi faine de ex:papuci cu roti ca hilisurile, bricheta cu forma de masina, roboti, masinari...etc...
Pai eu asi inventa un detector de extraterestri sa vad cum traiesc ei sau cum traiesc nu stiu sigur dar cred ca Dumnezeu a inventat si extraterestri in mod sigura sau satan nu se poate sti de aceea vrei sa inventez un detector de extracterestri daca asi putea asi face acest lucru cu siguranta exista multe inventi faine de ex:papuci cu roti ca hilisurile, bricheta cu forma de masina, roboti, masinari...etc...
As inventa o chestie pentru copii care sa reuseasca sa se ridice cam la 1, 00 / 1, 50 metri de la sol si sa poata sa stea in aer dar si sa inaiteze cu o viteza cuprinsa intre 0-25 kmh
Eu mi-as dori sa inventez un aparat sa imaginez tot ce vreau eu si personaje din jocuri si obiecte si puteri si robot si mancare si sa nu mai mor si sa fac ori ce vreau eu
Un joc casa te joci cu fete și prieteni sa poți sa scrii și sa vorbești. cu ei sa mergi acasă,
și sa te măriți...
YzuD întreabă: