| NICKSOOO a întrebat:

Daca am blocat acum ceva timp o persoana pe facebook; cum fac sa o pot gasi (pentru ca nu o mai pot gasi ) si sa o adaug iar( sa nu o mai am blocata)?

Răspuns Câştigător
| Cristi109 a răspuns:

Intri pe Setarile contului, apoi intri pe blocare, apoi cautti persoana respectiva, dua aceea apesi pe deblocare si dupa aceea o poti re-adauga la prieteni. Te rog frumos da-mi funda daca vrei.

| NICKSOOO explică (pentru Cristi109):

Am in engleza fb; nu gasesc "blocare", iar la Account settings am Name, Username, Email, Password, Networks and Languages

| Cristi109 a răspuns (pentru NICKSOOO):

Pai cauti in un punct rosu cu o linie alba in el si la al doilea subtitlu apare lista cu cei blocati si cauti numele respectiv si apoi apesi DEBLOCK sau cum iti apare tie. funda?

6 răspunsuri:
| NICKSOOO explică:

Chiar nu vreau asta

| AnneღU a răspuns:

In setarile de confidentialitate, ai sectiunea in care iti apar prietenii si aplicatiile blocate. Trebuie sa il stergi de acolo pentru a putea sa ii trimiti cerere!

| BrunetaMary a răspuns:

Salut pai intri acolo la,, setari rapide pentru confidentialitate" apoi jos la,, cum blochez o persoana care ma deranjeaza" si ultima data dai,, vezi toti utilizatori blocati" si dai,, deblocati" la cine vrei:*

| NICKSOOO explică (pentru BrunetaMary):

Am in engleza fb; dar nu-mi apare ",, cum blochez o persoana care ma deranjeaza""; ci Who can see my stuff?
Edit
Who can see your future posts?
Friends
Use Activity Log
Review all your posts and things you're tagged in
Limit Past Posts
Limit the audience for posts you've shared with friends of friends or Public?
Who can contact me?
Edit
Who can send you friend requests?
Everyone
Edit
Whose messages do I want filtered into my Inbox?
Basic Filtering
Who can look me up?
Edit
Who can look you up using the email address or phone number you provided?
Everyone
Edit
Do you want other search engines to link to your timeline?
Off