Nu.
Dar dacă te muți dintr-o locuință în alta, poți cere firmei la care ești abonat să mute legătura la noua adresă. Atunci va merge.
Alta adresa, alt IP, deci alt utilizator si alta parola. Ceri parola adresei IP, nimic mai mult
De fapt situatia e asa: Am net intr-un oras, m-am mutat pentru o luna in alt oras si mi-am mutat abonamentul la net pe al doilea oras. Cand ma intorc in primul oras, avand utilizatorul si parola, va merge netul? Vreau sa oscilez intre orase, sa stau o perioada in primul oras, o perioada scurta in al doilea, sa revin, si tot asa. Sa mai fac un abonament, sau cu utilizatorul si parola pot naviga de unde vreau? Mentionez ca la ambele locatii, cum au facut astia setarile, cand deschid calc, nu am net din primele secunde, trebuie sa dau connect pe o fereastra cu utilizator si parola
Teoretic, nu. Ai doar un singur acces la net, cel care e activat ultimul. Ăla pe care l-ai avut inițial ar trebui să fie inactivat în momentul când i-ai anunțat că te muți.
Bine, acum e posibil să nu fi făcut chestia asta, dar nu te baza pe asta. Mai simplu ar fi să îți iei un abonament tip GSM doar cu net și așa o să ai chiar peste tot. Chiar și când nu ești acasă.
Ce rost are sa bagi user si parola? daca ar si merge si ai mpbs mai mare la internetul daca n-ai cablul tau tot la fel ar merge ca inainte, ori chiar nu merge deloc
Nu va functiona, contacteaza firma la care esti abonat si sisteaza contractul, apoi mergi la o alta firma.