| codustef_7572 a întrebat:

Daca am placa video de 256 mb shared pot rula jocuri care cer 256 mb video? Stiu ca placile video shared impatr memoria cu ramul.

3 răspunsuri:
| aleexandru a răspuns:

Grafice comune sunt atunci când un adaptor grafic integrat este alocată o sumă specifică de memorie din memoria sistemului (RAM), şi acest lucru poate varia de la cât mai puţin de 64MB până la fel de mult ca 1024MB (1GB)
diferenţa între 128MB şi 256MB 256MB este că va fi capabil să ruleze anumite jocuri care 128MB de supraînălţare la comun de grafică
cele mai multe grafice la comun pot fi editate atât în alte cuvinte, acesta poate fi redus astfel încât mai mult de memorie este dat inapoi la berbec sistemul dvs., cu toate acestea ele se highered cant mai mult decât suma înscrisă, astfel încât să modificaţi cant 128MB 256MB în
pentru jocuri de memorie partajată, nu este recomandat, de mult mai bine cu o "dedicate" carte de grafică, aceasta este o carte separată care se potriveşte fie într-un PCI-Express sau AGP interfaţă, în funcţie de placa de baza
acestea au propriile lor "memorie video" şi dont se bazează pe memoria RAM a sistemului dvs., făcând jocurile funcţionează mai bine, precum şi cele mai multe alte aplicaţii
Notă: Unele plăci grafice dedicate împrumute, de asemenea, de memorie din memoria RAM a sistemului dumneavoastră, aceste carduri utilizează numele "TurboCache" (nVIDIA) şi "HyperMemory" (ATI) si aceste carduri va veni cu propria memorie (128mb/256mb), cu toate acestea ele pot, de asemenea, împrumute mai multă memorie, dacă este necesar şi apoi să-l înapoi, atunci când joc sau o aplicaţie a terminat folosind-o
aceasta are avantaj faţă de grafica comun, deoarece metoda de comun utilizează memoria partajată permanent cu toate acestea, metoda de TurboCache / HyperMemory doar le utilizează temporar
orice probleme să-mi spuneţi
noroc amice!

| codustef_7572 explică (pentru aleexandru):

Vreau doar sa stiu daca cu 256 mb shared imi poate rula jocuri care necesita 256 mb? Raspunde da sau nu.

| aleexandru a răspuns (pentru codustef_7572):

Da