Nu are nici o treaba sistemul de operare, garantia nu mai este valabila din moment ce distrugi sigiliul desfacandu-ti laptopul pentru a ti-l repara/curata pe interior. A schimba windowsul nu are nimic cu asta.
Sunt 2 lucruri diferite sa stii in viitor, partea hardware si partea software, nu se duce garantia da licenta se duce aia daca ai vreuna
Nimeni nu asigura garantie la soft! Garantie se asigura numai la partea hardware!
Vad ca te-ai grabit sa dai funda. nu conteaza
daca laptopul tau a venit din fabrica, cu un windows legal, instalat de fabricant, nu de cei de la magazin, atunci poti uita de garantie, in cazul in care nu ai dvd-uri de recuperare.
in cazul tau, cred ca aveai un Linux instalat de cei de la magazin, si tu ai instalat un windows.
in cazul in care din greseala instalezi ceva ce da vreun conflict cu unul din componentele laptopului, un driver un program, ce duce la blue screen, atunci garantia poate sa isi spele mainile, in cazul in care vor. dar nu cred ca o sa ai astfel de probleme. si ca sa cureti laptopul incearca sa nu il deschizi in timpul garantiei. in primul an de uz, daca il folosesti normal pe o masa, nu o sa ti se umple de praf. spun un an deoarece din cate stiu, in tara romaneasca iti dau doar un an de garantie, desi in comunitatea europeana garantia e de doi ani.
bafta.
Garantia este valabila oricand in perioada ei, nu conteaza ce ii faci laptopului. FUNDA? (((: