Eu nu iti dau un raspuns la intrebarea ta pentru ca nu vreau pur si simplu. ma dezgusta prea mult lipsa ta de judecata!
Ma intreb de ce ai sterge o tema de 18 pagini cu atata simt de raspundere!
Din pacate, cred ca va trebui s-o scrii din nou.
In orice caz, data viitoare, incearca sa citesti cu atentie intrebarile Windows-ului, inainte de a da click pe "delete".
Nu stiu de ce va inghesuiti toti sa raspundeti ca nu se mai poate daca nu va pricepeti si s-a mai dat de 7 ori raspunsul asta inainte.
Foloseste cu incredere Recuva, e gratis si functioneaza daca nu s-a reinscriptionat suprafata respectiva de disc.
Bafta si grija pe viitor.
Salut, poti folosi RECUVA pentru a-l recupera. Daca nu ai mai adaugat nimic in partitia unde era salvat documentul. Gen muzica filme alte documente. Gasesti recuva cautand pe google. E gratis si e simplu de folosit. Acum ca idee in momentuul in care stergi definitiv un fisier, el nu e de fapt sters cu adevarat si doar nu mai apare printre fisierele tale, cu toate ca el mai exista pe hard. Cand fisierul e sters de fapt se permite scriere peste acest fisier, pe cand atunci cad fisierul nu e scris, scriere peste fisier e blocata. De aceea pentru recuperarea lui e nevoie sa nu fi adaugat noi fisiere in acea partitie.
Daca stii cum sa vezi fisierele ascunse vei gasi in C: sau D: unde l-ai avut un director $RECYCLE.BIN si s-ar putea sa il gasesti acolo, sau sunt o duzina de programe de recuperat fisiere sterse dar fiin un document word e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan.
De ce raspundeti daca nu stiti? normal ca se poate recupera. eu am recuperat 10 doc-uri word sterse din calculator cu ajutorul programului Recuva
Vezi daca poti face ceva cu programul Recuva
download http://www.piriform.com/recuva/download
Http://fisierulmeu.ro/260GN61H9FHZ/diskdigger-rar.html
Este un program de recuperat date sterse care se numeste DISKDIGGER. Dupa ce downloadezi fisierul, dezarhiveza-l si apoi da-i dublu click pe iconita lui. Nu trebuie instalat. O sa iti apara o fereastra mare in care sunt sursele de memorie care pot fi scanate. Alege de acolo Hard-ul sau Stick-ul sau ce vrei, si ii dai sa scaneze.
Dupa ce termina de scanat o sa te trezesti cu o gramada de fisiere de muzica, documente, poze, videoclipuri pe care le-ai sters si de care poate nici nu iti mai amintesti. Asigurate ca locul in care le salvezi are destul spatiu.