| cosminaa77 a întrebat:

Daca am tinut incarcatorul prea mult in laptop,multa vreme ce se poate intampla,daca se duce acumulatorul,se poate strica efectiv ceva la laptop? daca da, se mai poate repara?

Răspuns Câştigător
| nukeyly a răspuns:

Daca am tinut incarcatorul prea mult =3 ani continuu teoretic slabesi inima incarcatorului daca nu a murit intre timp, acc de fel trebuie incarcat descarcat daca vrei sa ai viata lunga la el gen 10 ani.

Daca esti cu LPT de fel mai mult in priza, incarca-i acc-UL scoate-l si-l verifici o data pe luna.

ce se poate intampla, daca se duce acumulatorul,= pui altul nou sau va merge doar pe curent cu acc mort.

se poate strica efectiv ceva la laptop? = nu in afara de acumulator pe normal, iar de vine un fulger pe fir => full toasted laptop, care se repara cu altul nou.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Incarcatorul se tine in priza, nu in laptop. Eu incarc laptopul 100% si apoi il las sa functioneze pe baterie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica ai tinut prea mult incarcatorul?
Astea sunt mituri cu trebuie sa tin laptopul in priza pana e incarca.
La birou la mine merge 10 ore pe zi 10 laptopuri pe curent si au toate 3-4 ani fara probleme, utilizate zilnic

| sierra1 a răspuns:

Lasă-l mami in priză până uiți de el! n-are nici o problemă nu "slabesi inima incarcatorului" de nici o culoare... dar tu, d-aia, poți să apreciezi ca fiind bun orice răspuns anapoda