Da! Iar difuzoarele trebuie sa aiba un un 25% in plus fata de puterea casetofonului, amplificatorului, etc!
"control separat volum subwoofer" inseamna... "control separat volum subwoofer"! Parca e in romaneste, nu chinezeste! Raspunsul a fost DA, poti pune!
Daca sunt mult peste care e problema? E foarte bine, sa nu fie mai mici!
Nu ma asteptam sa pui astfel de intrebari!
La ce casetofon m-am uitat eu sa il inlocuiesc pe cel vechi, scrie 4x50W, ma gandesc ca nu mai are inca un loc separat si pentru subwoofer, pentru ca daca avea scria in specificatii.
Pay si daca difuzoarele sunt cu mult peste casetofonul meu(cel care vreau sa il inlocuiesc) atunci difuzoarele se aud calumea, adica vreau calitate la sunet si daca tot pun ceva alumea sa se auda la putere maxima nu la 50% ca nu-mi baga destul casetofonul.
Pai nu ai zis ca are optiunea "control separat volum subwoofer"? Daca are inseamna ca are si iesire! Repet, daca difuzoarele sunt mai mari ca putere, atentie, ca putere, e ok. Impedanta trebuie sa fie cea a casetofonului! Oricum, orice amplificator la volum peste 80% intra in limitari, si cresc distorsiunile! La unele chiar mai jos, depinde de calitate!