| zilog a întrebat:

Dacă am uplodat ceva filme pe Youtube cum le pot tăia scurta să tai bucăți din ele unde se vede fața mea?
Sau unde se văd lucuri care nu aș vrea să se vadă?

14 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Inainte sa incarci clipurile, le editezi, adica:
+++tai secventele nedorite din ele,

+++blurezi zone, sau poti aseza dreptunghiuri deasupra zonei nedorite, si se va misca deodata cu fata (e putin mai complicat, trebuie sa creezi o masca pentru tracking).

Poti folosi ORICE editor video, de la cele gratuite:
ShotCut
OpenShot
Kdenlive
Blender
DaVinci Resolve Free

la cele contracost:
Magix Vegas
DaVinci Resolve Studio
Adobe Premiere
sau struto-camila Camtasia.

Tutorial pentru decuparea secventelor nedorite in ShotCut:

(decuparea in interiorul unui clip incepe pe la secunda 55)

https://www.youtube.com/watch?v=lxiJRpcnF3I

Tutorial pentru blurarea unei zone:

https://www.youtube.com/watch?v=SEgHtp1N7dE

| NLS a răspuns:

Daca nu vrei sa le mai descarci, si ai multe, se poate blura fata direct din YouTube Studio:

https://www.youtube.com/watch?v=BUCQ3skYqyA

| zilog explică (pentru NLS):

E bine să le blurez că eu am canal de Youtube tehnic dar pentru că România este țara INVIDEI A RĂUTĂȚII A URII A RĂZBUNĂRII eu nu vreau să vadă cineva fața mea
că mulți vor să moară capra vecinului
mor de ciudă de invidie
plus că eu mai dau și unele idei moca pentru care unii șarlatani excroci de la unele firme cereau minim 1000 euro
și eu le spun oamenilor că pot să le repar doar cu 100 euro placa pe care firmele mari gigantice îi pune să o dea la gunoi garantândule că nu se mai poate repara.
Si de aici apare dorința de răzbunare
pentru că ei până când să apar eu să le explic oamenilor că eu pot să le repar doar cu 5% din cât costă o placă nouă
până să apar eu ei au făcut zeci de ani mii de euro din prostia și naivitatea oamenilor inculți care nu prea sau dus la școală să poată să înțeleagă ei că unele lucruri se pot repara

| NLS a răspuns (pentru zilog):

Nu uita de Track Object acolo happy altfel faci degeaba, caci masca nu se va misca deodata cu obiectul pe care vrei sa il acoperi. (La FaceTrack banuiesc ca e activat standard trackingul, nu mai trebuie sa faci tu nimic)

Daca vrei ca o intrega secventa sa dispara,
Desenezi un dreptunghi mare pe toata inaltimea cadrului, de la secunda x la secunda y...
Atata ca va fi foarte suparator pentru cel care vizioneaza, sa piarda timp uitandu-se la.un ecran colorat... (nu exagera cu asta).

| zilog explică (pentru NLS):

Nu vreau să blurez de cât față mea dar în rest o să las mâinile chestii contactoare relee programabil logic controllere softuri cabluri panouri de automatizari tot ceea ce tine de ceea ce doream să le explic oamenilor o să las să fie clar să se înțeleagă că tocmai pentru asta le-am și pus acolo să mă dau mare că eu le tămăduiesc că le repar că le învii din morți și le readuc la viață

| Simpatic a răspuns (pentru zilog):

Nu-s doar naivi cei care inlocuiesc ceva cu un lucru nou, daca ai bani iti convine sa alegi lucrul nou nu sa-l carpesti.
Uite eu de exemplu sunt la a doua centrala de apartament in 14 ani de zile de cand utilizez centrale termice, vecinii mei au carpit centralele si le au de +14 ani pe primele. De ce nu m-am rahatit pe mine? pentru ca am o situatie mai buna ca a lor, lucrul carpit si refacut nu e ca lucrul nou e valabil mai ales in domeniul dumitale si anume in electronism.
Ca sunt o multitudine de dispozitive care au costuri de achizitii de mii de euro si e rentabil sa le repari dupa principiul "pentru 1 kil de carne nu cumperi toata vaca" asta e adevarat, acolo merita peticit, sau inlocuit, reparat, mai ales cand scoti o piesa defecta si o inlocuiesti cu una noua...dar cand lipesti in placa de baza mai mult de 2-3 ori pentru defecte nu mi se mai pare retabil, cum a fost cazul centralei mele, de asta am si ales noul.

| zilog explică (pentru Simpatic):

Mă leși

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterge videoclipu, reediteaza-l și pune-l din noi.

| zilog explică (pentru anonim_4396):

As face chestia asta dar in ultimii 5 ani am adaugat câte un video aproape in fiecare zi

| Hope1992 a răspuns:

Buna,inainte sa incarci videoclipurile online poti sa le modifici, poti sa folosesti Bandicam(inregistrezi ecranul si poti sa pui pauza si stop, la ce secventa vrei sa o stergi), sunt o multitudine de programe care iti taie un videoclip, nu iti ramane decat sa le scurtezi si apoi sa le "lipeste".

| zilog explică (pentru Hope1992):

Pe mine ma intereseaza acum dupa ce le-am uplodat ca nu le mai am de cat pe Youtube si nu as vrea sa downlodez peste 600 de filmulete

chiar as vrea sa stiu macar cum se pot tăia scurta că am făcut asta o dată si nu mai stiu cum să ajung la butonul respectiv
există ceva doar că nu mai știu pe unde se ajunge acolo

| Hope1992 a răspuns (pentru zilog):

Atunci nu stiu, eu nu am incarcat niciodata ceva pe Youtube ca sa le pot modifica de acolo. Daca exista e posibil sa te ajute cineva de pe aici.

| Yova a răspuns:

Filme cu continut sexual? Trebuie sa stiu!

| zilog explică (pentru Yova):

Dinalea cu conținut sexual vor veni de la vară. PÂNĂ ACUM AM UPLODAT DOAR VIDE-O TEHNICE cu reparații servisare chestii.
Dar de la vară o să imi fac și canal separat pentru alte lucruri mai cu gagici
mi-am luat un site interesat si o să îl fac cu plată
De exemplu cum poți să agăți gagici mișto în unele țări
si cazuri reale
mă îmbrac frumos și prezint
celor care dau bani pe gagici în românia cu nemiluita
că exisță țări în care doar cu 15$ / 24 ore
femei mai frumoase de cât Româncele blonde cu ochii verzi si piela albă
îmi fac toate mofrurile
Sau poate că nici măcar nu le dau bani direct ci poate că le dau o cutie de bomboane le scot la un restaurant
o să vină si vremea in care o să îi oftic pe toți ce îșî cumpără mașini BMW-uri
așa ca să agațe si ei ceva
că eu am găsit câteva țări foarte interesante în care europenii sunt văzuți ca și când ar fi mesia in persoana
cum ii vedeau romancele pe americani imediat dupa revoluție
și sar fraierele in bratele europenilor că ii zăpăcescă de minți doar doar o să poată să le facă și lor acte ca să poată șă intre și ele în Uniunea Europeană.
Pt că ele făra chemare și fără ca cineva să își asume răspunderea pentru totate faptele lor nu au cum să intre in Europa