| cookie_1240 a întrebat:

Daca ar fi sa alegeti intre un xbox360 si un ps3 care ar fi mai convenabil ca pret si ca [,] calitate (placa video, frecventa jocurilor etc.) se pot juca jocuri de pe xbox pe ps si invers? happy

Răspuns Câştigător
| zumk1 a răspuns:

Mihai- calculatorul se invecheste si nu va mai putea rula nici un joc deci nu e convenabil si psp. ul e foarte naspa gandeste. te asa daca ai bani sa dai pe jocuri ia. ti un ps3 daca nu te lasa inima sa dai bani pe jocur ia. ti un xbox desi ai multe facilitati la ps3 blueray, Psn si multe alte plus ca e ultima consola aparuta si nu te vei trezi ca consola ta va fi veche ca va aparea alta plus ca se svoneste la un xbox720 deci ia. ti ps3 merita

12 răspunsuri:
| Mihai_6663 a răspuns:

PSP-pentru ca este portabil..asa ai calculator..de ce iti trebuie ps3 sau xbox?

| cookie_1240 explică:

Pentru jocuri, normal. dar psp-ul pot sa il pun la tv laughing? (stupida intrebare)

| Mihai_6663 a răspuns:

Poti sa pui si calculatorul la tv straight face. Eu ma refeream ca decat sa dai banii pe ps3 sau xbox mai bine iti iei psp pentru ca poti sa il iei peste tot cu tine. Dar daca te dau banii afara din casa, de ce nu le iei pe amandoua?

| asko a răspuns:

X-box (elite) -apar mult mai multe jocuri decat pentru ps3
grafica si altele -sunt cam la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să pui PSP-ul la televizor, dar nu te aștepta să aibă aceeași grafică (,) ca și PS3-ul sau XBox-ul. Tot PSP mi-aș lua și eu, de jucat... mă joc pe laptop (de aia mi-am luat și laptoapă de gaming cu SLI și alte drăcii).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un ps3 si sunt foarte multumita, si clar, e mai bun decat Xboxwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xbox. se poate moda. plus ca daca mergi pe original o sa apara si natal project. singura problema a lui e rrod, dar daca ti-l iei cu garantie nu o sa ai probleme. sunt mii de formuri pe tema asta. eu zic sa cuati si sa citesti si o sa decizi apoi.

| alexkoopa a răspuns:

Eu as alege Xbox

| cocoju92 a răspuns:

Xbox 360 sigur, se poate moda si este mult mai bun, daca ai bluray nu esti cel mai tare, mare lucru, plus ca pe Xbox apar o multime de jocuri super tari exclusive doar pentru Xbox si controlerul este mult mai confortabil la Xbox.Jocuri dupa Xbox pe PS si invers nu merg.Bafta.

| eunutuu a răspuns:

Cica clar e mai bine tapitilor nu incurcati pe al om! ps3 e o mare porcarie! xbox in the best for ever!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege xbox 360 in loc de ps3 pentru ca are grafici bune dar citeste mai multe jocuri decat ps3, ps3 nu prea citeste multe jocuri.

| simion_4981 a răspuns:

Xbox360 e o mare... pentru ca el nu are calitatea hd ci ps3 bafta prostanacule