In Thailanda, multe "prietene" devin "prieteni". La cat de ieftina e acolo operatia de schimbare de sex, s-ar putea sa te-ntorci "doar tu si prietenul tau"
Tare asta
Prietene esti prea prost pentru situ asta pe bune tu crezi ca tot ce zboara in filme se mananca sa fim seriosi...ma refeream ca m-as duce acolo dar nu am zis si dc.asa ca taci dracu is la kick boxing idiotule de asta imi doresc asa de mult sa ajung acolo
Prietene, iti multumesc pentru sincerele complimente (apropo, invata sa te exprimi). Formularea ta initiala era un pic haioasa si te duce cu gandul direct la asta. Si pana la urma ce **** mea te agiti? Ce sens ar avea faptul ca tu faci kick boxing si ca ai merge in Thailanda doar cu prietena? Absurd, lasa-ma-n **** mea-n pace cu astfel de comentarii.
Ok prietene esti un idi.ot
In Thailanda, multe "prietene" devin "prieteni". La cat de ieftina e acolo operatia de schimbare de sex, s-ar putea sa te-ntorci "doar tu si prietenul tau"
Buna!
Eu as merge in Franta si as vizita o de la un capat la celalalt!
Dupa Franta sunt topita,am avut ocazia sa trec prin cateva orase din Franta cand mergeam catre Portugalia, iar cel mai frumos loc e Coasta de Azur, un loc mirific!
Hmm. Probabil m-as duce in California. Zona Los Angelesului mi se pare extrem de interesanta!
AvalohAlyn întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: