Desigur ca oarecum orice poate fi fake/AI-generated, dar iei si il intrebi niste chestii si te prinzi. Daca e AI full autonom, intreaba-l despre self-harm si incearca sa justifici violenta, de orice fel. Ii da cu virgula la astea.
Ce motive ti-a oferit sa consideri ca foloseste ceva aplicatie in care sa schimbe trasaturile faciale? Ti s-a parut ceva dubios sau? Daca da ce anume?
However, recomand sa va vedeti pe Google Meet sau pe Signal video call, astea sunt extrem de greu de "fraierit" deoarece nu permit astfel de filtre sau conexiuni cu fake/virtual camera. Mai poti incerca si Zoom care e foarte la indemana dar inainte sa va vedeti trebuie configurat din Settings → Video → Advanced și să fie dezactivată opțiunea de "allow virtual camera" ca sa fii sigura ca nu are sanse sa intre cu ceva aplicatie de schimbare a trasaturilor faciale.
Poate vrei sa spui ca ai vorbit pe Teams. Skype a murit acum cateva luni bune.
Ce te face sa crezi totusi ca ar fi inteligenta artificiala? L-ai vazut si auzit in timpul apelului nu?
Da l-am vazut pe cel din poza si am vb cu el dar sunt sceptica
Skpe in 2020 si teams in 2025, da asa am vb
Lover boy method in action?
Pai de ce ai fi sceptica? Ti se parea ca el se misca ciudat, nu se sincroniza cum trebuie vocea cu miscarea buzelor, sau cum vorbea el era ciudat si incoerent pe alocuri?
Cred ca ai dreptate, da
Yes you're right, I think he was/is a lover boy
Https://datingscammer.info/gallery/men/richard-terry-8878.html
poza asta a folosit-o cel care pretindea ca e doctor american conturi blocate in Yemen unde zicea ca lucreaza si mi-a cerut bani, am trimis, nu a venit nimeni in realitate, vroia sa se casatoreasca cu mine, m-a facut sa ma indragostesc. Teapa...
Se vad clar ca sunt trucate toate fotografiile sau aproape toate. In aproape toate fotografiile fata a fost suprapusa si editata dar nu tocmai profesional.
Ai dreptate. ok
Skype a fost retras de Microsoft pe data de 5 mai 2025. Deci nu știu pe ce ai vorbit tu, dar nu Skype (nu mai exista ca serviciu).
Skpe in trecut si teams acum 2025
Eronat. Microsoft teams este activ din 2017. In perioada Covid-ului multe școli foloseau Microsoft Teams. Skype nu a fost transformat în Teams ci pur și simplu era redundant că Microsoft sa dezvolte și să susțină doua aplicații oarecum similare (după ce au achiziționat Skype). De fapt asta era și ideea sa achiziționeze Skype și să le preia utilizatorii, migrând încet spre suprimarea Skype.
girada79 întreabă: