| danalungu22 a întrebat:

Daca cineva mi-a instalat windowsul,fara ca eu sa fiu de fata, imi poate intra in calculator cu ceva programe? Mentionez ca-mi stie si IP-ul si nu a vrut sa-mi bage nici un antivirus.

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Daca e baiat istet, nu-ti dai seama! Pentru ca sunt programe pe care nu le poti depista usor, mai ales pentru un neinitiat. Nu apar in Add Remove Programs, sunt ascunse, se emuleaza uneori in programe legitime, etc. Cel mai usor este sa-ti instaleze un keylogger, si-ti poate fura parole, conturi, etc.

Dar nu trebuie mers pe premiza asta, ca asa nu s-ar mai duce lumea la reparat cand are probleme! Daca nu ai incredere, invata sa ti-l faci singura! happy

7 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Normal! IP-ul degeba ti-l stie!

| danalungu22 explică (pentru K0sti):

Si se poate face ceva ca sa nu-mi intre?

De unde imi dau seama ca intra la mine in calculator?

Dar daca instalez firewall?

| K0sti a răspuns (pentru danalungu22):

Nu te ajuta prea mult! Dar pentru linistea ta, poti instala!

| K0sti a răspuns (pentru danalungu22):

Daca e baiat istet, nu-ti dai seama! Pentru ca sunt programe pe care nu le poti depista usor, mai ales pentru un neinitiat. Nu apar in Add Remove Programs, sunt ascunse, se emuleaza uneori in programe legitime, etc. Cel mai usor este sa-ti instaleze un keylogger, si-ti poate fura parole, conturi, etc.

Dar nu trebuie mers pe premiza asta, ca asa nu s-ar mai duce lumea la reparat cand are probleme! Daca nu ai incredere, invata sa ti-l faci singura! happy

| MihaelaCioplea a răspuns:

Exact asta faci tu, nu-i asa? esti obsedata de o anumita persoana din cate vad.Bolnavicioasa as spune. Oricum nu ajungi nicaieri.