Deci,acum 2 zile eram pe calculator, cand, deodata, s-a inchis singur.Cand l-am redeschis, aparea ( in loc de negru, cum ar fi normal ) verde si atunci cand aparea 'Starting Windows' niste linii verzi pe ecran..Am facut un filmulet, pentru ca nu prea stiu sa dau detalii. daca vrei add need.rules sa vezi filmul...
Problema e clar e placa video de bai
Pai abia am luat-o ( intre 3 si 4 luni ) ..Si aparent era buna, nu avea nimic si nu am avut probleme cu ea, pana acum.
Stii sa o scoti afara? daca stii scoate-o afara si las-o pe ea integrata sa vezi ce se intampla
Apropo .Am uitat sa iti zic, dupa ce zice'Starting Windows' in loc sa apara normal, apara ca si cum imaginea de pe ecran ar fi marita de 2 ori.
Deci incearca ce am zis eu sa scoti placa video dedicata afara sa ne lamurim ok?
Pai nu stiu cum
Nu stiu cum
Hmm iti dau un clip de pe youtube crezi ca te descurci?
Tot nu gasesc surubul acela mare pe care il scoate el...eu am aici vreo 2-3 suruburi unul langa altul
Te sfatuiesc sa duci calculatorul la un service pc in acest caz eventual daca esti din Baia Mare te pot ajuta
Ok,multumesc de ajutor .O sa mai incerc...dar pana la urma tot la service ajunge.
Da era bine sa putem rezolva noi sa nu platesti bani dar na din pacate asta e multumesc de funda dar nu era necesar pentru ca nu am rezolvat
anonim_4396 întreabă:
cosmin23a întreabă: