| bigsy a întrebat:

Daca conectez iphone 4 -ul meu la pc. se incarca? FUNDA!

va rog mult`love struck

Răspuns Câştigător
| zdrangoi a răspuns:

Da,se incarca.
se alimenteaza prin pc.

| bigsy explică (pentru zdrangoi):

ItZi multumesc sincer1 acum astept! dau funda cand am timp.bine? :*

| bigsy explică (pentru zdrangoi):

Dar cum imi dau seama daca este incarcat? cum il deschid? acum apare pe ecran o baterie si tot se face verde.te rog ajuta-ma!

| zdrangoi a răspuns (pentru bigsy):

Nu stiu precis (nu am iphone) dar banuiesc ca daca bateria este verde, probabil s-a incarcat.
nu ai instructiuni de la el sa te uiti?
daca nu ai, scrie pe Google tipul de iphone (numele exact de exemplu Samsung X-356 instructiuni de folosire) si ai sa gasesti prospectul.
citeste-l si vezi.
sau asteapta poate iti mai raspunde si altcineva.
bafta!

10 răspunsuri:
| DonyHD a răspuns:

Orice iphone care il conectezi la pc se incarca. puteai sa incerci sa vezi. mie mi se pare cam suferinta ca ai iphone 4 sa stii ca nu numai tu ai iphone happy

| bigsy explică (pentru DonyHD):

Eu il am de 2 zile.nu stiam! oicum! multumesc frumos!

| bigsy explică (pentru DonyHD):

Mai`.dar cum il pot deschide.caci imi arata acum ca il incarca?

| DonyHD a răspuns (pentru bigsy):

Il deschizi de pe butonul ala lung de deasupra de langa mufa de casti. tii apasat pe el si trebuie sa iti apare logo-ul Apple si sa se deschida. si ca sa iti dai seama daca se incarca te uiti daca pe batearia aia in miniatura este inca o iconita care seamana cu o mufa. si daca vrei sa iti arate procentul cat e incarcata bateria du-te in Settings->General->Usage si da-i la Battery Percentage pe ON. sper ca te-am ajutat

| gLocK a răspuns (pentru DonyHD):

Dar se incarca greu? l-am tinut vreo 1 ora si dabea s-a facut 1%thinking si ala 1% s-a dus pe ce ai zis u DonyHD am incercat sa fac sus langa baterie, sa imi apara cat la% am bateria...laughing) asa de greu se incarca?

| DonyHD a răspuns (pentru gLocK):

Nu are cum, cred ca e bateria stricata sau scursa. Mie in o ora mi se inacrca mai mult de jumate, asa ca eu zic sa te duci la un service sa iti schimbi bateria sau sa vezi ce are.

| ckey a răspuns:

Da se incarca