N-are legatura cu placa de baza, vezi ca exista zeci de metode sa instalezi gratis windows 11. Nu merita sa dai bani pentru asa ceva.
Windows 11 poate fi folosit neactivat - adică gratuit dar cu mici inconveniente in ceea ce privește aspectul. În rest merge fără probleme, primește toate actualizările, etc.
E 100 de lei o licenta de win11 pe eMAG. S-au dus vremurile cand era incredibil de scump, nu imi pare ca mai merita sa piratezi windows. Cand vine vorba de office abonamentul e 30 de lei pe luna, luat direct de la mictosoft, cu tot cu 1TB spatiu de stocare in clud, daca ai nevoie de aplicatiile alea e valabil ca te costa mai putin ca doua pachete de tigari.
Odata ce se "strica" cheia pot folosi alta la nesfarsit pe acelasi pc?
Da, o sa iau de pe eMAG. Cheile alea cred ca-s mai legit decat de cele de pe net nu? Dar Office 2021 nu-i acelasi lucru cu Office 365 in care trebuie sa platesti abonament nu?
Cheie de Win nici nu stiu daca gasesti la Microsoft, parca le vand doar prin distribuitori. Office 2021 contine doar pachetul office versiunea din 2021. La office 365 primesti ultimele versiuni la toate, spatiu de stocare in cloud de un Tb (care poate fi conectat si pe telefon cu one drive) si upgrade gratis la orice versiune mai apare cat ai abonamentul activ.
Eu sugerez sa iei cheia pentru office direct la Microsoft.
Salut! uite aici key foarte ieftin la windows 11. Eu folosesc la 2 pc-uri de cativa ani.
https://cel.ro/s/3rnv