Din windows nu poti da format c.Incearca si ai sa vezi ca nu merge.Decat daca bagi cd windows intri in instalare bootezi si stergi partitia,
Formatare inseamna sa-ti pierzi TOATE datele de pe discul formatat. Daca ai windows-ul in C, atunci sigur il vei pierde.
Mai poti formata si partitia D daca o ai.
Daca ai windosul instalat sau se afla instalat in partitia C, atunci da, iti pierzi windosul. Trebuie sa dai formatare la o partitie in care nu se afla windosul instalat.
Da, dar dadca nu vrei sa pierzi datele, foloseste powerquest partition magic...bafta!
Pierzi tot ce ai pe c: windowsul, programele, tot ce ai pe desktop, driverele etc.
Da mai... asta o sa se intample. De fapt nici nu poti formata C-ul atata timp cat rulezi Windows din C. Eu nu te sfatuiesc metoda asta. O metoda foarte buna(cred ca cea mai buna) pe care o folosesc este ca atunci cand instalezi Wndows-ul sa formatezi C si apoi sa dai instalare pe aceasta partitie. Oricum eu te sfatuiesc sa nu dai formatare la C in timp ce ruleaza Windows de pe el. Pa. Sa auzim de bine.