Ti-am spus ca iti trebuie societate, sau pfa. Nu aveam cum sa scriu ca poti cumpara doar cu pfa, daca stiu exact cum funtioneaza un cash and cary.
Cred ca ai ceva probleme la cutiuta. posteaza ce-am scris.
La orice raspuns iti dau, scrii inapoi, ba ca de ce tanti aglaia are si n-are firma, ba ca ai citit pe net ca nu stiu ce, ba ca ti-am scris ca numai cu pfa merge card, ceea ce nu este adevarat ce vrei de fapt? ti-am zis ca nu merge sa te duci tu, ca persoana fizica sa iei card, si ca stiu exact despre ce vorbesc si imi asum 100%.
Mai mult de atat ce vrei? du-te la tanti aglaia sa-ti faca si tie si gata.
Desigur ca da mai ales daca rup stickerul ala pe care ar trebui sa scrie ceva despre garantie
Daca scrii cu litera mare "Se" nu te mai corecteaza. De aia reusesc.
Alo! Nu prea gandesti mult! Am spus clar: din proprie experienta stiu ca nu sunt sigilate. Apoi imi raspunzi mie si ma jignesti: "Nu te lua dupa asta. salontanul sau cum il cheama." "Asta" sa-i zici lu tac-tu si cui nu te-a educat. Nici nu stii sa scrii substantivele proprii scriind "salontanul" in loc de "Salontanul". De ce Dumnezeu astia care nu prea invatati carte sunteti asa agresivi?
Persoana fizica autorizata e persoana juridica =gresit, si eu sunt pfa nu sunt persoana juridica nici fizica
Eu nu stiu in ce oras ti-ai facut tu pfa, dar daca functionezi ca "firma" esti persoana juridica. In constanta asa este. Nu stiu cum e la voi si cum e posibil sa fii nici persoana fizica nici juridica.
Cica daca functionezi ca firma ala se numeste SRL, https://www.avocatnet.ro/......idica.html
Art. 4 din Hotărâre nr. 170 din 12/02/2004 spune ca se vor respecta principiile generale din
Ordonanţă de urgenţă nr. 78 din 16/06/2000
Art. 5. -
(2) Se interzice persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate să desfăşoare activităţi independente...
Iar OUG 44/2008 mentioneaza ca PFA, Intreprinderile individuale si Intreprinderile familiale nu au personalitate juridica.
Concluzia:
- persoanele fizice autorizate nu au personalitate juridica;
- PFA-urile nu pot desfasura activitati stipulate de HG 170/2004, adica introducere pe piata, comercializare, import, reciclare anvelope noi/uzate destinate reutilizarii.
anonim_4396 întreabă:
Andrei1124 întreabă: