Daca defectiunea a aparut brusc si telefonul mai este in garantie, nu te costă nimic, dar daca ai umblat tu la el, sau l ai încarcat cu alte tipuri de încarcatoare față de cel original, atunci se va anula garantia deoarece defectul este produs de tine, iar acel telefon nu il poti duce oriunde in service, doar in servisurile acceptate de firma care a produs telefonul, cauta in cutia telefonului ca ai o carte cu toate servisurile din țară la care poti duce telefonul, daca numai ai acea carte, mergi in magazinul de unde ai cumparat telefonul si intreaba i pe ei daca ti l pot schimba fiind in garantie.
Este luat de pe ebay nu am o garantie la el
Atunci dul oriunde dar te va costa, nu se repară gratis in baza garantiei, poate nu este compatibil cu reteaua de la noi, cel mai bine vinde l ca nu merita reparat, poate fi placa de bază.
Merge ca l-am folosit pe Orange si nu are snapdragon ca cei din alte tari ci exynox ca e varianta care se transporta in Romania dar a intrat apa in el si cam aia a fost
Ai spus tot, gata, arunca l nu merită reparatia, păi asta inseamna asa: Display nou, placa de bază nouă, baterie nouă, păi dal drcului de telefon i ei altul nou, si fi mai atent, ca daca versi lichide in ele se duc.
Displayul e functional placa de baza e functionala numai cand il pun la incarcat se aprinde si arata cu un triunghi galben cu temperatura in mijloc.Si chiar daca se va strica nu il arunc ca imi place telefonul ca am avut experiente frumoase in jocuri pe yt, etc.
Merge bateria display-ul bateria tot numai ca cica e o ssiguranta deoxidata si vreau sa stiu cat va luat daca ati avut aceeasi problema sau cat ar costa reparatia si nu il arung ca mai bine il dau la amanet si mai scot un 50 lei ceva de acolo
Nu am avut modelul pe care il ai tu si din păcate nu stiu cît ar putea costa.
Ok dar mersi ca m-ai ajutat
Multumesc si eu pentru fundă. Succes sa i ti repare telefonul.
Merci,succes si tie si o zii frumoasa