Mersi pentru răspuns.
Aseară, am făcut promovare la o postare. Mi a apărut ca pentru verificare/aprobare, trebuie să aștept 24 ore, în unele cazuri durând mai mult. Însă nici pana acum promovarea nu s-a făcut, și mai sunt 5 ore pana se fac 24 ore. Ai idee de ce nu s-a făcut promovarea? Nu am plătit decât 5 lei, pentru a vedea dacă merge. Însă din moment ce se poate și cu 5 Lei ( se poate sa alegi suma asta ), ar trebui să se facă promovarea. O să mai se facă promovarea sau ar trebui să îmi I au gândul? Banii nu s-au retras. Postarea apare ca promovata dar necesita aprobare...
Se pare că acum a început promovarea deoarece scrie "Promovata în prezent"
Evident ca nu. Iti apare doar "sponsored". Sigur ai vazut si tu reclame pe Instagram, ai vazut tu vreun nume de pe card acolo?
Mersi pentru răspuns
Aseară, am făcut promovare la o postare. Mi a apărut ca pentru verificare/aprobare, trebuie să aștept 24 ore, în unele cazuri durând mai mult. Însă nici pana acum promovarea nu s-a făcut, și mai sunt 5 ore pana se fac 24 ore. Ai idee de ce nu s-a făcut promovarea? Nu am plătit decât 5 lei, pentru a vedea dacă merge. Însă din moment ce se poate și cu 5 Lei ( se poate sa alegi suma asta ), ar trebui să se facă promovarea. O să mai se facă promovarea sau ar trebui să îmi I au gândul? Banii nu s-au retras. Postarea apare ca promovata dar necesita aprobare de la insta cel mai probabil...