anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fac un STICK cu windows xp cu el folosinf programul WinToFlash e totul in ordine, pot sa formatez stick-ul dupa?

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

E mai bun Rufus:
http://rufus.akeo.ie/
Dupa ce l-ai instalat poti formata stikul.

| IonutGaby a răspuns (pentru horia2012):

Am incercat cu WinToFlash dar nu a mers, acuma incerc Rufus, dar nu stiu cum sa fac ca sa selectez USB-HHD ca primul care boteaza, am intrat acolo in BIOS dar nu merge.

| horia2012 a răspuns (pentru IonutGaby):

Ce iti apare in BIOS? HDD, CD\DVD sau numele unitatii optice, si
"removable media" Cate optiuni apar?

Am reusitpana la urma, cand dadeam la boot menu si selectam USB-HHD nu se salva dar pana la urma am reusit.

Nu ti-am mai zis asta. Dupa modificare trebuia sa dai "Save and exit". OK.
Ar trebui totusi sa faci un mic efort si in timp si sa ai un stik cu XP si unul cu W7. Fara sa le mai folosesti si la altceva.

Mdaa,nu o sa mai trec la XP niciodata din cauza ca merge foarte greu cu toate ca am 2 GB RAM.

Asa e. Si eu am renuntat din cauza asta. Plus ca se umple foarte usor cu tot felul de fisiere temporare pe care le cureti foarte greu si ingreuneaza sistemul. Pana in 4 GB ram poti pune W7 home premium pe 32 biti fara probleme.

Am 2 GB si folosesc Windows 8, este foarte bun, rapid si are o interfata frumoasa.

Mi-e imi spui. Stiu. Merge excelent. L-am avut 1 luna dar l-am dat jos din cauza UNUI SINGUR JOC, CARE NU VROIA SA MEARGA SUB NICIO FORMA PE WINDOWS 8.

Mie imi merg toate jocurile, ai incercat sa instalezi Net Framework? nu sa-l descarci pentru ca nu merge, folosesti acest cod si o se instaleze automat Dism.exe / online /enable-feature /featurename:NetFX3/all/Source:E:\sources\sxs /LimitAccess dar trebuie neaparat sa ai DVD cu windows in PC.

Am incercat tot. Pe Windows 7 merge perfect jocul. E vorba de un joc vechi pe care nici macar nu-l joc eu. Cei care au facut jocul nu l-au mai modificat sa mearga si pe Windows 8. Asta e.

Daca este vechi normal ca nu o sa mearga pe windows 8 care este lansat prin 2012

12 răspunsuri:
| maturgrizonat a răspuns:

DA!