| yonutz63991 a întrebat:

Daca fac upgradarea de la versiunea bada 1.2 la 2.0 imi pierd garantia? Si il pot duce la magazinul de unde l-am luat ca sa imi faca upgradarea?(contra cost)

6 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu se anuleaza nici o garante. Poti sa faci tu acest pdate la tine acasa daca esti ajutat de cineva(in cazul in care ti se apare ceva greu), sau il poti duce la magazinul de unde l-ai cumparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La orice produs electronic, televizor, telefon, tableta etc. daca se schimba softul ori acel firmware, garantia se anuleaza!

Da, adreseaza-te la una dintre firmele responsabile cu garantia, si daca au disponibil softul, o vor face, evident iti vor lua bani, dar este valabila garantia produsului in continuare.

| sltlp a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai raspunde aiurea, te rog eu

| anonim_4396 a răspuns (pentru sltlp):

Si daca se blocheaza softul, crezi ca la garantie o sa-i repare gratis ori platesti tu?

Nu mai da sfaturi aiurea pentru care nu-ti asumi raspunderea, scrie in certificatul de garantie la orice produs, schimbarea de soft anuleaza garantia, vrei sa-ti desenez?

@yonutz63991, la ce vrei sa schimbi softul?
Pe site-ul oficial si in certificatul de garantie, gasesti raspunsuri la nedumerirea ta, nu lua in seama sfaturi aberante pentru care risti sa-ti strici produsul, nimeni din acest site, daca dai gres, nu o sa raspunda de o eventuala paguba.

| yonutz63991 explică (pentru anonim_4396):

La un telefon cu android.

| sltlp a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii, exista o diferenta, anume: unii vorbesc si zic ca stiu, altii vorbesc pentru ca inttradevar stiu ceva. Daca ai tu dreptate, demonstreaza-mi, zi demosntreaza ca se anuleaza garantia daca faci asa ceva. Cu singuranta ca producatorii aia au facut soft-ware care sa poata supoerta update de acasa, oficiale, nu, asa, ca sa vorbesti tu pe langa.