anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca imi creez ALT cont de tik tok, o sa imi distruga algoritmul de pe contul celalalt? Adica gen o sa am alt for-you pe contul celalalt?

8 răspunsuri:
| ZappyTv69 a răspuns:

Nu. Fiecare cu for you-ul său.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Este posibil ca crearea unui alt cont TikTok să afecteze modul în care algoritmul distribuie conținutul către utilizatori, deoarece acesta poate începe să afișeze conținut diferit pentru fiecare cont în funcție de preferințele utilizatorului.

Cu toate acestea, algoritmul TikTok este proiectat să învețe rapid preferințele utilizatorilor și să adapteze conținutul în consecință. Astfel, dacă obișnuințele tale de vizualizare și interacțiune cu conținutul sunt similare pe cele două conturi, algoritmul ar trebui să ofere conținut similar și pe ambele conturi.

Este important să menționăm că TikTok utilizează un algoritm complex de recomandare a conținutului care ia în considerare mai mulți factori, cum ar fi istoricul de navigare, preferințele de vizualizare și interacțiunile utilizatorilor cu conținutul. Prin urmare, ar trebui să existe o perioadă de ajustare în care algoritmul va învăța să identifice preferințele tale pe contul nou, dar acesta ar trebui să se adapteze în cele din urmă la preferințele tale.

În concluzie, crearea unui alt cont TikTok poate afecta modul în care algoritmul distribuie conținutul, dar acesta ar trebui să se adapteze la obiceiurile tale de vizualizare și interacțiune cu conținutul pe contul nou.

Funda, te rog!

| ZappyTv69 a răspuns (pentru NumănumescBrBr):

Se vede că răspunsul este generat de AI, vezi ca pentru asa ceva esti blocat de pe site.

| NumănumescBrBr a răspuns (pentru ZappyTv69):

Cum zici tu

| suntserios a răspuns (pentru NumănumescBrBr):

Funda ar merita chatgp nu tu.

| NumănumescBrBr a răspuns (pentru suntserios):

Ce-i ăla? :rolling on the floor
Nu e nevoie să răspunzi.

| ZappyTv69 a răspuns (pentru NumănumescBrBr):

Este "ala" de îl folosesti tu pentru răspunsuri

| 47red a răspuns:

In mare parte da, algoritmul la for-you e pe bazat la ceea ce apreciezi, la conturile mele am chestii diferite. Pe unul am doar chestii triste iar pe al doilea in mare parte opusul in fy.