Daca ai abonament de internet la RDS, iti da gratis stick-ul.
Trebuie doar sa comletezi un formular la centrul RDS la care esti arondat.
NU trebuie sa-ti faci neaparat abonament! Poti cumpara stick-ul separat (e cam scump, cei de la cosmote il au la 149 lei) si introduci in el o cartela de internet pe care o cumperi de la Vodafone/cosmote...pe care o incarci ca pe cea din telefon. Ai extraoptiunile de internet pe site-ul operatorului respectiv; iti las un exemplu:http://www.cosmote.ro/ro/connect3Gcartela.aspx?ns=-10000&cid=20165#. Da click pe 'oferta cartela connect 3g'.
Sper ca am fost de ajutor!
Cred ca o sa imi iau fara abonament! Si cand introduc in stick cartela de internet, trebuie sa activez ceva pe ea? Sau cum se procedeaza?
Foarte multe detalii nu stiu, uita-te pe site-ul furnizorului de la care vrei cartela si stick pentru internet si iti este explicat acolo cum activezi/reincarci cartela sau activezi extraoptiuni. Bafta!
Da e un USB pentru internet si trebuie platit ca un abonament la telefon - maxim 100 de lei este. pace!
Da,trebuie sa-ti faci abonament si te costa undeva pe la 40 de lei, depinde de varianta internetului "Premium, Basic." (viteza de download)
80 de lei aproapre prin cosmote si vodf
Ii scump merge repede dar traficul se consuma ft repede il poti folosi pentru putine lucruri asta mi-a zis tipa de la germanos si sa adeverit nu prea poti descarca fisiere si filme si jocuri pentru ca se termuna ft repede traficul fie ca e de 10 e fie ca e o optiune. inca nu este nici o oferta buna te asigur pe piata la netul asta prin modem toate sunt costisitoare trebuie sa il incarci pentru des