| cecilia_andries a întrebat:

Daca imi decodez telefonul, risc sa se strice la decodare?

Răspuns Câştigător
| augustin_mitu a răspuns:

Depinde si cine iti face decodarea. Cauta un service bun si nu cumpara un telefon care a fost deja decodat, second hand!

7 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Depinde de service-ul pe care il alegi.iti reamintesc ca daca il decodezi si este inca in garantie pierzi garantie. cel mai bine ar fi sa il duci la un service cu renume nu la orice ''service fantoma''. sunt multe service-uri bune pe Bd.Magheru intre Piata Romana si Magazinul Unirea.depinde din ce oras esti.eu am dus 2 telefoane la decodat dar nu am avut probleme cu niciunul.

| florinmarius a răspuns:

Nu exista asa ceva daca mergi la un service autorizat se decodeaza si merge normal nu e nici o problema dar daca cineva nu e autorizat si incearca cu diferite metode da este adevarat se poate defecta dar de tot adica nu mai merge deloc in functie de tipul de telefon fiecare suporta un nr mic de secunde la decodare de ex un tel marca... trebuie lasat nu mai mult de 4 secunde la inceperea decodarii deci fiecare tel are un anumit timp si program pentru decodare

| kaumi a răspuns:

In principiu, nu. Operatiunea in sine nu defecteaza telefonul.Depinde de cine face decodarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decodeazal singur big grin

| teodor_mircu a răspuns:

Daca telefonul e mai bun, da, risti. Din cate stiu eu, decodarea ii poate strica cate o functie aparatului (camera foto, functia mp3...).