Crede-ma ca stiu cum se descurca in jocuri o placa video ca a ta, mari diferente in functie de configuratii, nu sunt, dar ele exista. Totusi ce nu inteleg eu, la ce fel de accelerator grafic te referi. Poti da un astfel de exemplu? Ca tot tind sa cred ca faci referire la un set de drivere, care nu prea te ajuta.
Daca te referi cumva la overclock, cum a mentionat si colegul @Tagaso, aici lucrurile se schimba, poti vedea aici despre ce e vorba: http://semiaccurate.com/......s-hd-4000/
Nu stiu de ce, dar am senzatia ca tu te referi la un driver pentru o placa video Intel GMA. Daca ai ultima versiune a driver-ului instalata si nu esti multumit de cum se descurca in jocuri, cumperi alt laptop, pentru ca am senzatia ca despre un laptop este vorba. Placa video Intel(R) HD Graphics 4000 nu este una pentru gameing, deci nu poti avea prea mari asteptari de la ea.
Da, despre laptop este vorba, nu stiu de ce am scris PC dar nu conteaza...
Da si am uitat sa iti zic ca in jocuri imi merge bine deoarece am configuratie "mai buna" sa zic asa si ma pot juca jocuri 2012, cam pe toate dar as vrea performanta mai "bunicica"...
Da si am uitat sa iti zic ca in jocuri imi merge bine deoarece am configuratie "mai buna" sa zic asa si ma pot juca jocuri 2012, cam pe toate dar as vrea performanta mai "bunicica"...
Nu era vorba despre overlock, dar oricum m-ai ajutat intr-un fel...
Crede-ma ca stiu cum se descurca in jocuri o placa video ca a ta, mari diferente in functie de configuratii, nu sunt, dar ele exista. Totusi ce nu inteleg eu, la ce fel de accelerator grafic te referi. Poti da un astfel de exemplu? Ca tot tind sa cred ca faci referire la un set de drivere, care nu prea te ajuta.
Daca te referi cumva la overclock, cum a mentionat si colegul @Tagaso, aici lucrurile se schimba, poti vedea aici despre ce e vorba: http://semiaccurate.com/......s-hd-4000/
Intel HD 4000 este egal cu un GeForce 220.Nu se strică dar trebuie să setezi jocurile la low, pentru a rula jocurile bine ai nevoie de placă video dedicată (Nvidia gtx650)
Revin,n-ai zis din start că e laptop, ai zis "nu vreau sa imi stric PC-ul" nu se strică din cauza acceleratorului grafic, dacă nu faci overclock.
Iti zic sa nu folosesti asa ceva
mai bine ia-ti o placa video
pentru ca placa ta video este integrata in procesor daca nu vrei sa ai probleme nu face asta bafta
anonim_4396 întreabă: