| csn20 a întrebat:

Daca imi instalez Windows7 imi ia singur driverele pentru placa de retea/video/audio? Sau trebuie sa rascolesc tot internetul sa le pot baga pe el?

Răspuns Câştigător
| Λndrei a răspuns:

Posibil si totusi nu...
Oricum dupa instalare recomand si instalarea unui program numit Driver Genius http://www.driver-soft.com/.
O sa-ti dea jos toate driverele necesare ce iti lipsesc si nu va mai trebui sa rascolesti tot internetul.

4 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Se instaleaza automat.
Succes!

| sarpeparsiv a răspuns:

Windows 7 are o serie de drivere in interioru lui, insa este pisibil ca unele din ele sa nu se potriveasca cu ce ai tu pe laptop/calculator, Mia bine instalezi windows 8. este mai nou.

| csn20 explică (pentru sarpeparsiv):

Nu-mi trebuie Windows 8, e o panarama.

| Λndrei a răspuns (pentru csn20):

Te provoc sa mai zici odata chestia asta dupa ce apare official varianta finala.Sa vedem cu cata usurinta o vei spune daca o vei face...
Asa zicea toata lumea despre XP si Windows Vista pana s-a aprins beculetul si odata cu aparitia lui 7 lumea si-a dat seama ca Vista a fost doar un test. Obiectivul principal al Microsoft a fost sa vada ce trebuie schimbat la Vista si ce nu reusind sa scoata in final Windows 7.
Care-i diferenta dintre Windows 7 si XP?
XP- mai putine resurse, mai lent.
7- mai multe resurse dar mai rapid.
Pe un sistem Intel Pentium D Dual-Core 2.66 GHz, nVidia GT220 1GB, 2 GB DDR2 Windows XP consuma(fara programe aduse la sistem) 150-200 MB RAM iar Windows 7 500-600 MB RAM,(sa nu ma contrazica nimeni pentru ca am testat si risca sa-l fac dobitoc).
Windows XP coipiaza si instaleaza un program intr-un timp de 2 ori mai mult decat Windows 7.
S-a demonstrat si ca Windows 8 booteaza mai repede ca Windows 7.
As nota sistemele de operare Windows cam asa:
Windows XP-3/5
Windows Vista-3, 5/5-Vista e mai rapid la copiat si instalat dar booteaza mai greu ca XP.
Windows 7-4, 5/5-Datorita unor probleme de rulare aduse de cateva actualizari; s-a intamplat de multe ori ca 7 sa se blocheze,(bineinteles nu mult, cateva secunda ex. 2-3).