Cand vine curentul (cred ca a venit de mult), bootezi din nou, next / formatezi partitia unde era windowsul neinstalat complet, si next si next, finish, cred ca ai terminat deja, si noi aici ne certam) ca daca "continua sau nu continua" bafta!
Cand vine curentul intra in windows-ul cel vechi. Daca e si discul in unitate, instalezi iar de la capat.
Dude, windows'ul vechi nu mai exista, a spus "daca in timpul instalari" deci partita a fost deja formatata, si windowsul se instala
Nu prea multe, in cel mai rau caz trebuie sa o iei de la capat.
BIOS-ul nu pateste nimic.
unde te crezi in matrix? cum sa o ia de unde a ramas?) nu sti nu vorbi
Nu se cearta nimeni dude, tu esti ala care te crezi as.Depinde de windows. Intrebarea a fost pusa dar nu specifica ce windows are.Si cine ti-a spus ca nu mai sunt windows-uri vechi? Xp ramane cel mai bun, restul sunt niste panarame incomplete.Depinde de windows daca booteaza sau nu de la capat sa stii ca sunt patit, tu iti dai doar cu parerea.la altele e f posibil sa dea eroare fatala. Asta e dude, sa stii.Ia fiecare windows in parte si la instalare scoate-l din priza, si vino sa mai vorbim.
Ce treaba are xp'ul? cand am spus "windows'ul vechi nu mai exista" nu ma refeream la existenta windows'urile vechi pe piata (xp), ma refeream la windowsul care il avea inainte instalat pe pc, sa stii ca o sa incerc, cat de curand, cand o sa imi schimb windows'ul, scot pc din priza, si revin
Mie mi sa intanplat si, culmea s-a luat exact cand terminam si dupa ce a revenit s-a sters tot si a trebuit sa o iau de la inceput
WeAreSmart întreabă: