Nu i-ai facut ceva neaparat. Probabil s-a uzat cd-rom-ul sau ce ai la laptop si trebuie cumparat altul. Asa am patit si eu.
Nu are nimic.si al meu a fost l fel(calculatorul)Am dus unitatea la reparat.mi-a schimbat sau reparat cd-romul si gta acum este ca noi:XFunda?
Schimba-i windowsul sau intra in control panel si dai la add a device si dai dupa aia cd-romul tau, mult noroc.
Este "murdar"... cumpara de la DOMO sau ceva nu stiu exact... este un pachet ce contine un CD si o solutie si dai cu solutia pe cd-u ala si bagi cd-u in laptop. o sa il curete
Incearaca alt cd daca nu merge este stricat ori e de la pc nu stiu intreaba pe cineva care se pricepe...
Incearca alte cd-uri daca nu citeste deloc trebuie schimbata unitatea optica daca citeste dar f greu si cd-ul este in stare buna trebuie sa achizitionezi un cd special cu o perie mica atasata pentru curatarea lentilei
Nu ai cum sa-l repari singura! Un service autorizat va face asta! Vezi daca mai ai garantie la el, si scapi mai ieftin! Bafta!
Problema este ca nu este al meu...e al unchilor mei din Italia si nu stiu cum sa il repare. As vrea ceva mai simplu ca sa inteleaga si ei.
Nu ai cum sa-l repari singura! Daca nu citeste nici un cd/dvd, numai intr-un service specializat il poti duce! Nu e ca si windowsul, ca s-a virusat, punem altul si merge brici!
Http://support.microsoft.com/mats/cd_dvd_drive_problems/en-us FUNDA?:) eu asa am rezolvat :)
FUNDA?:) eu asa am rezolvat :) http://support.microsoft.com/mats/cd_dvd_drive_problems/en-us