Faci lucrul asta in momentul cand nu te mai tine acumulatorul. Daca acumulatorul este inca bun...atunci lucreaza alternativ. Acumulatorul trebuie sa aiba cicluri de incarcare descarcare, altfel ramai fara el intr-un timp mult mai scurt decat ti-ai inchipui.
Da,in timp se duce bateria si nu o sa mai stea incrcata. Daca folosesti laptop-ul tot timpul in priza scoate bateria de tot si foloseste-l asa iar bateria o data la doua saptamani ii faci un ciclu de incarcare/descarcare.
Nu are nimic, poate ii scade viata acumulatorului cu 1 sapt? dar chiar conteaza?
Daca lasi laptopul fara baterie da trebuie sa tii incarcatorul meu in laptop ca alfel nu va merge. daca ai bateria in laptop nu este OK pentru a tine incarcatorul deoarece in timp se va distruge bateria...(gandeste cum este sa tii telefonul mobil mereu in priza logic ca o sa ii se duca bateria in timp). sper ca te'am ajutat
Nu are nimic, dar e bine sa mai lasi si bateria sa lucreze singura, in caz ca mai duce
Salut daca il las in priza cred ca ar avea in timp ar putea sa nu te mai tina mult acumulatorul mai bine nu risca
Tinau_Robert_2002_RJTw întreabă:
emanu23 întreabă: