anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ma ajutati, aveti un suflet de aur. SALUTARE, astazi am facut o prostie mare in pc si anume am vrut sa schimb la 85hz monitorul acceptand doar 60hz, acum imi arata, cannot display video mode, change comp. rezolution to 60hz dar nu pot sa fac asta deoarece nu pot accesa desktopul si nimic, in afara de safe mode. Am sters driverul pentru display cu gandul ca se va reseta imaginea dar nu a fost sa fie, tot asa ramane, asta nu e pc, e un server de 10tb cu niste programe importante pentru usi si ferestre, seful ma omoara daca vede ca am facut asa ceva, deci va rog sa imi ziceti ce mai e de facut, in safe mode nu pot schimba hz-tii deoarece nu este driverul de grafica, in meniu la fel nu este nimic legat de hz! Deci va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| HUAWEHUAWE a răspuns:

0744 97 87 57

II suni sau intrii pe chat, in dreapta jos au un consultant.
Daca pe chat nu sunt in stare ca el e un call center, suni la numar si le explici ca ai facut prostia asta la un calculator de la munca si nu vrei sa pleci cu el de acolo ca vede sefu, daca te poate ajuta telefonic cu indrumare si platesti reparatia cu cardul.

| anonim_4396 explică (pentru HUAWEHUAWE):

A mers, ms mult, trebuia sa conectez alt monitor care accepta cel putin 90hz si trebuia sa il schimb la 60hz, o zi buna

| HUAWEHUAWE a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur, cu placere.

| Brizbriz a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai alt monitor care suporta 90Hz, de ce... ai mai pus intrebarea? tongue

| anonim_4396 explică (pentru Brizbriz):

Omul ala care l-am sunat mi-a zis sa iau foaia aia cu 90hz

| Brizbriz a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, ok, aia e cea mai simpla solutiewinking
insa fii atent cu windows-ul ala ca e pe duca, in mod normal nu ar trebui sa accepte o rezolutie sau o frecventa pe care nu le detecteaza ca suportate

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cand se aprinde Windows-ul apesi F8 ( de mai multe ori) si dai run at 640x.

| trophin a răspuns:

Dacă strici e vina ta

| anonim_4396 explică (pentru trophin):

Daca nu vrei sa raspunzi sau sa ajuti mai bine inchide gura

| ionur a răspuns:

Schimba Windows-ul.